Vložil E_man, 26. Leden 2016 - 13:59

1. Ekonomické hledisko.

Podívejte se na současný dvouletý vývoj cen „crude“ (nafty) viz http://www.nasdaq.com/…l-brent.aspx?… .

Co myslíte, za jak dlouho a jak se tento vývoj ceny ropy promítne do ceny izolace? Jakou úsporu ve vytápění by jste tou izolací museli dosáhnout, abyste alespoň vynulovali ztrátu, která vám nastane investicí do izolace budovy? A co myslíte. Bude se muset promítnout pokles ceny ropy i do ceny tepla?

2. Příčiny poklesu.

Může vám někdo tvrdít že to je boj USA-Rusko. Může Vám někdo tvrdít že za tím je NWO, cenové machinace Wall Streetu, válka v Sýrii a já nevím co ještě. Já sázím na nové zdroje energie viz to, o čem píše z velmi širokého hlediska Peter Gluck v Rumunské Cluji takřka každý den na svých stránkách EgoOut http://egooutpeters.blogspot.cz/, či o čem píše Frank Acland na svých stránkách E-Cat World o Rossiho E-Catu http://www.e-catworld.com/ .

Nebo co připravuje nový „Einstein fyziky“ Randell Mills, kterému mainstreamovi fyzikové nemůžou přijít na jméno kvůli teorii GUT-CP likvidující pilíř současné fyziky, tedy kvantovou mechaniku viz jeho „SunCell“ vyrábějící elektřinu z vody na stránkach http://brilliantlightpower.com/ .

Každopádně si myslím, že se vyplatí rok počkát. Tipnul bych si, že tak deset let a budou k máni. Šetřit na nový zdroj produkující energii za cca 1/10 současné ceny. Čistý, ekologický, pasující právě do suterénu vašeho SVJ.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.