Koureni

Vložil Martin (bez ověření), 19. Červen 2016 - 17:59 ::

Dobry den, chci se zeptat, jak byste postupovali se sousedem, ktery sice kouri doma, ale cely den ma otevrene balkonove dvere a tedy veskery zapach jde do meho bytu – mame spolecny balkon, ktery je ale stavebne oddeleny sklenenou prepazkou.

Domluva neni zadna, doma samozrejme kourit neprestane a na balkone nekouri.

Diky za napady.

Martin J.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil anon (bez ověření), 21. Červen 2016 - 15:12

    řeší se tu neustále http://www.portalsvj.cz/stitky…

    Vložil Pavel II (bez ověření), 20. Červen 2016 - 12:02

    (používá se odorizaci zemního plynu) a po každé neúspěšné domluvě sousedovi dát kapičku na rohožku. Smrdí to příšerně. Jenže ti kuřáci co to nefoukají z okna hulí do vzduchotechniky nebo technické šachty a barák je stejně zamořen.

    Vložil Anonyk (bez ověření), 19. Červen 2016 - 20:54

    Mám to samé, sousedka hulí. Obávám se, že uděláte nic. Prostě zavřu dveře. Vizte OZ, obtěžování. Být v USA, tak něco vysoudíte.

    Vložil VN (bez ověření), 19. Červen 2016 - 20:17

    že toto je prakticky neřešitelný problém. Občanský zákoník sice říká , že soused souseda nesmí obtěžovat pachy , vodou , kouřem atd. nad přiměřenou míru. Otázkou je , co to je ta přiměřená míra. Takže dle mého laického názoru…pokud bude kouřit denně několik hodin na balkóně , pak ano ..jedná se o obtěžování sousedů nad přiměřenou míru. Pokud bude kouřit v bytě a bude mít otevřené okno…dle mého názoru s tím nezmůžete nic.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".