Vložil Magda3 (bez ověření), 29. Duben 2016 - 12:07

No to já zase souhlasím s nadpisem. S ostatním textem nikoli. Mnoho čtenářů se zde čílilo, že jediný lake měl patent na rozum. Nyní ten patent má slovutný pan Zdeseny.

Nevím jak dopadnou soudy, ale pokud nevidíte rozdíl mezi vlastnictvím dle ZoVB a vlastnictvím dle NOZ, tak se s tím nedá nic dělat. Je to stejné jako tvrdit, že bezpodílové vlastnictví je to samé jako podílové, protože objektem vlastnictví může být jeden a ten samý dům.

Pokud tady pan Zděšený uvádí, že pouze jeho tvrzení jsou jediná správná a pravdivá a tvrzení lakeho zavádějící, tak je to úsměvné. Nic víc. Pro přemýšlivého čtenáře je zcela zjevné, kdo je lepším právníkem a znalcem bytového práva a kdo lépe argumentuje. Jediné, v čem snad Zdesený vyniká je ve snaze, aby jeho články byly korektní. Což je sice fajn úmysl, ale lakova nekorektnost byla velmi často na místě.

Jak to dopadne teprve uvidíme. Radit tady lidem na základě jediné pravdy pana Zdeseneho je stejně problematické, jako vydávat za jedinou pravdu všechna tvrzení pana lakeho.

Budete muset nechat na čtenářích, aby se rozhodli sami, k jakému názoru se přikloní.

Magda

Myslím, že se na tomto portále vyrojili zbabělci, kteří se rádi strefí do diskutéra, který není přítomen a nemůže se bránit. To samo o sobě může dost napovědět.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.