Vložil zdeseny clen SVJ, 27. Duben 2016 - 6:48

Lake bezesporu měl přínos pro ten server, ale jen a pouze v tom, že lidi nabádal k tomu, aby se snažili bojovat o svá práva.

Bohužel ale nebyl schopen jakékoliv rozumné diskuze. A také to zde naplňoval obrovským množstvím naprosto nereálných a naprosto nesmyslných, dokonce si dovoluji říci, že čtenářům nebezpečných rad, které ovšem s ohledem na ne moc vysokou odbornou úroveň tohoto serveru vypadaly fundované a argumentačně podložené.

Ovšem při bližším se seznámení s výkladem zákona,odbornými stanovisky a závaznou judikaturou, se kterými na rozdíl od Lake názorů můžete před soudem argumentovat, tak jeho rady byly cenné jen a pouze právě v tom nabádání k obraně svých práv. Ničím jiným, naopak, najde se asi vícero lidí, kteří museli zaplatit za to, že podlehli některým jeho nesmyslům a uvěřili jim.

Přestaňte zde hledat jednoduchou pravdu a otevřete knihy, začněte číst judikaturu a sami uvidíte. Jsem přesvědčen o tom, že až tak učiníte, seznáte sami, že jeho výklady byly laikům nebezpečné a že je možná i lepší, když už zde své rady neposkytuje…

Lake zmizel zcela zjevně po té, co byl konfrontován s některými rozsudky a realitou, a nedokázal a nedokáže přiznat, že se mýlí.

Lake Vám byl užitečný pouze jako inspirace, co ještě přečíst a na co si udělat vlastní názor. Při pouhém používání jeho interpretací a názorů byl v dosti oblastech cestou do problémů…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.