Nepřiměřené příspěvky

Vložil Martina ZL13 (bez ověření), 18. Duben 2016 - 9:00 ::

Dobrý den všem , ráda bych požádala o radu . U maminky v panelové domě, který má 90bytů se platí na správu cca 30,– za m2 . Maminka díky tomu platí 1500,– měsíčně. Když dostala rozpočet SVJ na rok 2016 zjistila jsem , že předpokládané náklady pro rok 2016 jsou 230tis. ,ale vybere se cca 1,4mil. , to je , že se každý rok ušetří cca 1,2 mil. Platba,která by mamince podle podílu stačila platit , byla cca 350,– (to je sakra rozdíl pro starou paní). Žádné opravy do budoucna nejsou odhlasovány a výbor (3 pánové) neustále tvrdí, že se šetří na případné závady .Naspořeno mají cca 4mil. Přijde mi to nehorázné a navíc mají ve stanovách, že se náklady rozúčtovávají podle podílu na společných částech .

Můžete prosím poradit co s tím a jak postupovat? Výbor má od většiny vlastníků dlouhodobou plnou moc, takže prosadit něco na schůzi je nereálné .

Děkuji za případnou radu .

Martina

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.