Vložil Pub (bez ověření), 5. Duben 2016 - 1:56

„…Obraťte se na UOOU…“

Neraďte nesmysly.

Co to je UOOU - přeci Uředníci pro Odpálkování Otravných Udání. Moje osobní zkušenost je, že pokud nějak donutíte úředníka z tohodle vyžírkova-úřadu k odpovědi, že Vám sdělí, že NEMÁ VYŠETŘOVACÍ PRAVOMOC, a že pokud mu nepředložíte důkazy (se kterými by se mohl blýsknout v TV-Nova nebo alespoň ČT), NEBUDE NIC DĚLAT. Pokud by se Vám snad nějaké důkazní prostředky podařilo sehnat (třeba z PirateLeaks nebo jiných-Leaks), bude pak nejprve zkoumat zda jste je Vy získal legálně, tj. zda máte úředně ověřený souhlas od V8mi předpokládaného narušitele práva se zvěřejněním svých osobních dat ve Vámi podávané stížnosti k UOOU. V opačném případě to pro něj NENÍ důkaz.

příklad: „kamery“
SVJ prohlásí u šašků v UOOU (to je ten záznam, co jim musí každý vyplnit aby si udělali čmárku), že záznam z kamer „je pouze na zjištění krádeží“ a že „nebude zpracováván jinde než v prostorech SVJ“. SVJ dále zajistí od nějakého místního ISP připojení k internetu a záznam z kamer začne ukládat kdesi v cloudu. Když to vlastník zjistí (indicie z účetnictví, kde zjistí že se platí nějaký měsíční paušál ISP přestože nebylo nic odsouhlaseno shromážděním) a obrátí se na UOOU dozví se, že UOOU nebude nic dělat DOKUD MU TEN ZÁZNAM STĚŽOVATEL NEPŘEDLOŽÍ a jinak 85% písemného sdělení UOOU bude citace některých zcela nesouvisejících §§.

Proč si tedy myslíte, že se má tazatel obracet na UOOU jen proto, že nějací jeho výboroví-debili, chtějí do stanov vložit zakáz nahrávání. Teď to je jen „nahrávání“, příště to bude „dotazování se výboru“ a následuje „dýchání proti většinovému názoru SVJ“.

Opakuji: neraďte nesmysly.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.