Vložil asdfg (bez ověření), 1. Březen 2016 - 9:48

Dobrý den, ve funkci ještě nejsem a jak uvádím, tak se do toho zrovna dvakrát nehrnu. Jen jsem se dostal do hledáčku ostatních a nikdo jiný funkci vzít nechce. Každý má plno výmluv. A jak to bývá všichni zvednou ruku, jen aby je to minulo a potom začnou rýpat do ostatních a pomlouvat práci jiných. S prací s lidmi mám své bohaté zkušenosti a tak vím co to obnáší. Nečekám žádné zavděčení. Vím, že je tomu naopak.

Ještě tedy odpovím na tu změnu stanov. Jen pro úvod připomínám, že jsem se přistěhoval a do stanov jsem neměl žádnou možnost zasahovat. Jak tady zaznělo, že já chci něco prosadit adt.. Tak ve stanovách je nastaveno veškeré hlasování na 100% – pro. Vždy se najde nějaký rejpal, jak to tady pročítám ze zkušeností jiných, potom se nic neprosadí. Lidi jsou už docela naštvaní a brblají, že se s tím má něco udělat. Něco, ale kdo, nikomu se do toho nechce. Vím, najde se tady někdo, kdo napíše „Co si odsouhlasili, to mají“, to ale není žádné řešení. Dále tam je napsáno, že členové výboru nesmí podnikat. Nevím proč bych měl pověsit řemeslo na hřebík a spolehnout se na almužnu, kterou snad nějakou poskytují. Dál se už rozpitváváním stanov zabývat nebudu. To nebyl dotaz.

Já jsem tady očekával rady typu (příklady neberte úplně doslovně): tady v účetnictví si dej pozor na tuto… položku, dost často jí zařadí tam a tam…; tady si dej pozor a zkontroluj si, že toto dost často špatně daní, zkresluje to potom účetnictví … Vím, že je na to účetní, ale přeci si to musím překontrolovat nebo to mám snad od oka jen rovnou podepsat? V případě trestní odpovědnosti (vyloženě plácnu) si dej pozor, aby ti v zimně někdo neuklouzl na neposypaném chodníku, potom se z toho jen tak nevyhrabeš. U pojištění… že třeba tato pojišťovna má nastavené dobré ručení atd… U termínu si hlavně hlídej včasné podání to a to…

Co se mi však dostalo za odborné rady, jsem se nestačil divit. Místo toho jsem byl zdrbnut, že v názvu funkce jsem neuvedl slovo „výboru“. Ona je ještě jiná taková funkce? Jó? Aha, tak to jsem nevěděl. No, tak to asi vysvětluje ten titul exot, jak jsem byl pojmenován. Já jsem si na tomto fóru přečetl několik vláken. To co se tady děje je na úplné zrušení celého fóra. Tazatel zadá otázku a připadá mi to tady, jako když si děti hrají na tichou poštu. Po dvou nic neříkajících odpovědí se do sebe dva přispěvovatelé pustí, začnou si nadávat a tazatel se nic za celou dobu nedozví, ale alespoň se naučí nadávat druhému. Běžte se lidi vycpat. To je nějaké jednání.

Jediná pozitivní odpověď je od přispěvovatele Věruška. Děkuji Vám. Jen asi bude lepší, když už se nebudu na tomto fóru na nic ptát. Nějaké urážky člověk snese, ale když mne nikdo nezná a hned jsem exot, tak to je fakt síla.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.