Vložil Pavel, 2. Leden 2016 - 17:08

Anino,

že by každý člen SVJ musel dostat zápis ze shromáždění v NOZ uvedeno samozřejmě není, ani v jiném obecně závazném předpisu. Pokud někdo takový nesmysl tvrdí, měl by Vás poučit, kde to najdete.

Obecně, když někdo něco požaduje, tak se ho zeptám Proč?, Podle jakého předpisu? Většinou se dozvím, že to každý ví nebo, že to říkal Franta včera v hospodě. No a já se asertivně ptám Proč?, Podle jakého předpisu? :-))

Mohlo by to být ve stanovách, ale tam to podle Vaší informace není.

U nás to máme zařízeno tak, že zápisy z výboru v rozsahu cca 3 stránky vyvěsíme na nástěnky v jednotlivých vchodech a těm co předali e-mailový kontakt ho automaticky pošleme.

Zápis ze shromáždění má cca 6 stránek bez mnoha stránek příloh a tak ho ani na nástěnky nedáváme. Jen ho úplný, včetně příloh a včetně desítek plných mocí, automaticky posíláme na e-maily.

Pro ostatní zájemce jsou úplné papírové zápisy k nahlédnutí u člena výboru. Automatické posílání úplných zápisů v papírové podobě vlastníkům našich 141 jednotek považuji za hloupost. Elektronické zápisy nemáme problém zaslat, jen musíme mít kontakt.

Žadatele o zápis bych „zúřadoval“ tak, že bych mu sdělil, že NOZ ani stanovy neukládají automatické zasílání zápisů. Předpokládám, že ten hlupák neznající předpisy má e-mail a tak pokud zápis chce, tak bych mu ho zaslal.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.