Vložil lake, 11. Leden 2016 - 13:28

Co je nepřijatelné pro Velkého Bratra je pro svobodného občana bezvýznamné.

Pro byrokraty je například nepřijatelné vystupovat proti přijímání milionů ilegálních migrantů. Velký Bratr v Německu považoval za nepřijatelné informovat občany o masových násilnostech ilegálních migrantů v Německu, zejména v Kolíně nad Rýnem; proto to policie, všechny oficiální televize, i politici, zatajovali celých 5 dnů. Je prý nepřijatelné, aby si řádně zvolený polský parlament a řádně jmenovaná vláda přijímali v Polsku vlastní zákony. V západní Evropě se cenzurují diskuse, protože pravdu považují politické elity za nepřijatelnou.

Na to už nelze říci nic slušného: buď jim dát po hubě, nebo je vypráskat při nejbližších volbách, jak se stalo v Maďarsku a Polsku.

Mně jako svobodnému občanovi je úplně jedno co je pro eurobyrokrata nepřijatelné. Řídím se podle zákonů platných v České republice. Podle celostátně platného právního předpisu (vyhláška č. 194/2007 Sb.) nevzniká povinnost instalovat nějaké indikátory, jestliže se v domě neprovádí rozúčtování nákladů na poskytování služeb. Tečka.

Takže pokud příjemci služeb platí za služby pevné, předem sjednané částky, pak žádné indikátory v domě nepotřebuji, a nemusím je mít.

Je mi upřímně jedno, zda je to pro Velkého Bratra nepřijatelné. Dodržuji zákony tohoto státu. Víc mne nezajímá. A s Velkým Bratrem si klidně vytřu podlahu, až mi vleze do bytu.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.