Vložil Roman. (bez ověření), 28. Prosinec 2015 - 18:43

Pane Pub,

pan lake tvrdil (a tvrdí to opakovaně, že neexistují názory odborné veřejnosti (o tom, že se stará SVJ řídí bytovým spoluvlastnictvím NOZ), přestože tyto názory zde byly vícekrát publikovány, a označil ve svém příspěvku ty, co tvrdí že takové názory existují, za lháře a blby. Pan lake zastává totiž takovou pomýlenou logiku, že nemůže jít o odborné názory, protože jsou podle jeho názoru nesprávné v rozporu s právem, a tudíž nemohou být označeny za odborné názory. To znamená, že podle něho v této chvíli existuje v této věci jediný odborný názor a tím je ten jeho, protože jedině ten je správný a právně vyargumentovaný.

Usoudil jsem, že pan lake má nějaký menší psychycký problém, a že bude lepší uklidnit ho a dál ho nedráždit, a vyhnout se tak dalším zbytečným agresivním urážejícím reakcím z jeho strany.

Proto jsem svůj příspěvek http://www.portalsvj.cz/…istni-rozvoj#… nazval „Přeji vám hodně zdraví“
a uvedl jsem v něm:
„napočítejte do padesáti, zhluboka dýchejte, uklidněte se. Máte pravdu, neexistují názory odborné veřejnosti o tom, že se stará SVJ řídí dle „bytového spoluvlastnictví“ NOZ. Je to lež, všechny takové opakovaně zveřejňované názory jsou podvrhem.“

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.