Vložil . (bez ověření), 26. Červenec 2015 - 0:01

NE NENÍ.

pane „Notáři“ a „Vlastiks“, dybyste nebyli blbové (stejně jako ostatní Lakovi nadhazovači), neživili byste grafomana potravou v podobě Vašich proti názorů,

a nemuseli byste teď řešit Vaši frustraci s mazáním příspěvků. Dyby se na tento osobní blog takoví jako Vy, furt nelepili jako moucha na h… tak by tento server již konečně zdechchl, neboť kde dávají grafomanům prostor, tam to vždy rozprudí. Stačí si zalistovat na serveru TZB-INFO a jiných.

Jediný, s kým je samozvaný vykladač práva schopen chvíli diskutovat jsou nové mouchy – ale jen do doby, než na každou z nich nejisto hodí bláto nebo h..... Dyk se podívejte do minulosti, kdy sem byli pozváni diskutovat jak vysokoškolští pedagogové tak profi právníci. Z každého si ten tlučhuba dělal onuci. Nakonec odešli, protože je pravda odvěká, že nejhorší je srážka s blbcem.

Jedno pořekadlo zní: na každou vopici má Pánbu truhlici. Podívejte na MUDr. Dráta (plnou hubu politických proklamací a teď bude moci čumákovat na Buštěhrad jen přes plot lochu, 8 let. Doufám že to tomu slovnímu průjmaři odvolací soud navýší na plnou taxu).

Doporučuji nadále na grafo-pindy nereagovat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.