Vložil Vítek (bez ověření), 4. Červen 2015 - 10:47

Evíku,

nejde o to, že bráníte odborné názory, rady a výklady vyšeho gura laka. Zarážející je to, že vy bráníte i způsob jeho podivného vyjadřování.

Když lake začal uvádět své názory na portále obczan.cz stejným stylem jako zde, byly s odvoláním na pravidla fóra smazány. A tak se lake musel začít vyjadřovat v souladu s pravidly fóra, aby jeho příspěvky mazány nebyly.

Vystižně se na portále k lakeho smazaným příspěvkům vyjádřil předseda redakční rady komunitního portálu o rekodifikaci www.obczan.cz Roman Kramařík:

„Vážení diskutující – na právu je krásné, že na rozdíl od exaktních věd je více než přijatelné, když máte jiný názor. A máte-li pro něj argumenty, můžete si užít docela zábavnou a přínosnou diskusi. Je také pěkné, že nemusíte nakonec „mít pravdu“ a přitom neselháváte ani Vy, ani Vaše argumenty. Nepleťte si prosím argumenty a závěry, které z nich Vy či ostatní vyvozujete, s „pravdou“. Všichni určitě máte v tomto diskusním vláknu co říct a Vaše argumenty jsou zajímavé. Osobní narážky či urážky ale zajímavé nejsou a budou mazány. Jsem si jist, že i když je vynecháte, budete mít stále co říct. Výkladovým diskusím nad rekodifikací občas chybí pokora a vzájemný respekt. Tady na OBCZANu se snažíme, aby tomu bylo jinak.“

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.