Vložil lake, 3. Červen 2015 - 7:39

Mioola, nerozumíte vůbec ničemu. Nesnažte se radit.

Za prvé:
Máte zjevně zásadní potíže s pochopením psaného textu. V tomto případě vůbec není důležité prohlášení vlastníka, jak se nesprávně domníváte. Rozhodující je pouze obsah smlouvy o výstavbě, která nahradila prohlášení vlastníka již před osmi lety. Vysvětlil jsem to tazatelce podrobně, protože zde argumentovala obsahem již dávno neplatného prohlášení.

Za druhé:
Máte zjevně zásadní potíže s pochopením psaného textu. Tazatelka se nezmiňovala o žádných „částech oken“, nýbrž její prohlášení obsahuje formulaci „vnější strany dveří bytu a oken bytu“. O částech oken zde není ani slovo. Okno se samozřejmě skládá z částí, totiž z rámu a křídla. Špaletové okno se skládá z rámu, vnějšího křídla a vnitřního křídla. Vnější strana věci je pouze povrch věci, tedy snad je míněn nátěr. To se běžně uvádělo u dřevěných oken (aby vnější vzhled domu zůstal zachován v jednotné barvě).

Pouhý povrch okna nemůže nikdy být předmětem vlastnických vztahů. Zkuste prosím prodat v autobazaru vnější stranu Vašeho auta, nebo si dojděte do obchodu koupit vnější stranu skříně. Pak nám napište jak jste dopadla.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.