Vložil Jar (bez ověření), 8. Květen 2015 - 14:57

Pane Java, plně s Vámi souhlasím, a to ještě nezmiňujete boj po koupi bytu např. od developerů, to je taky skoro jen pro právníky, zároveň doplňuji, že lidé hloupí, neschopni, arogantní, toužící jen po moci a penězích, by neměli otravovat život vlastníkům bytů vadným výkonem funkce v SVJ, viz. např. zde:

http://svj-prubezna-nucicka.webnode.cz/…o-17–2–2015/

měli by sedět na své židli ministerského úředníka, např. zde: http://eagri.cz/…0405283.html

nebo jako zapisovatelka zde: http://www.mzcr.cz

kde se jejich neschopnost evidentně skryje, a tam by měli tiše pobírat plat ministerského úředníka ( též z Vašich daní ) a neotravovat vlastníky protiprávními nesmysly.

„Právo přísluší bdělým“, jak řekl soudce, který rozhoduje podle toho, co mu nakukají absolventi právní fakulty na školení, viz. Magdy spor.

Jo, Java, když někdo zavelí, dejte prachy a ruce od všeho pryč, držte hubu, většina rozhodla, tak jste i Vy jako vlastník do jisté míry v prdeli, a nehrajte si na hrdinu, jeden takový mi napsal, jakou má autoritu u výboru a jak mu výbor hnedle ve všem vyhoví a podá informace, ale při jeho nafoukanosti ještě nezjistil, že dostal papír s blábolem, co je lež, jako věž, ale protože zřejmě vystavuje lidem podobné bláboly, tak je navýsost spokojen…

Mějte se

Jar

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.