Vložil Pub (bez ověření), 23. Březen 2015 - 15:25

Lake myslíte, že nahrávání ať tajné nebo veřejné může mít vliv na obsah listin shrnující to, co se odhlásovalo, pokud se jeví že obsah zápisu je jiný než lze slyšet na audio, či je nepřesný?

Protože pokud ne, pak nevidím moc účelné si „něco nahrávat“. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že udělat přepis 1 hodiny záznamu trvá při doslovném přepisu min. 2 další hodiny. A je nutné činit přepis neprodlenně, jinak se ztratí informace o tom kdo a co řekl nebo kdo a koho přeřvával či atakoval. Po delší době je velmi problematické určit z nahrávky co a jak bylo řečeno, hlasováno a odsouhlaseno.

Pokud dále nečiní přepis osoba, která přímo byla účastna session a zná i po hlase všechny přítomné křiklouny a trotly, pak stojí přepis za starou belu.


Také se domnívám, že lze dělat audio a video nikoli skrytě, jenže bych opravdu chtěl vidět kdo bude na svoje náklady toto dělat. Pokud vše funguje jako v kibucu, tak není třeba nějaké záznamy dělat. Pokud to nefunguje resp. funguje jako v každém debilním SVJ, pak jsou záznamy veřejné důležité ale důležitější je, co ukazují záznamy skrytě.

Lake, kolikrát se u Vás v SVJ použilo audio či video zaznamenávání a s jakým výsledkem?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.