Vložil Pavel, 24. Únor 2015 - 15:59

Jar,

ze slov „Není to o tom, že když předseda výboru nedělá předsedajícího, tak má jít pást ovce.“ jsem se optimisticky domníval, že je jasné, že se stavím jako předseda na stranu předsedů, kteří z nějakého důvodu neřídí shromáždění. Mají proto různé důvody, jak jsou různá SVJ.

Sice jsem při sepisování našich stanov vycházel ze Vzorových stanov, ale bylo je nutno opravit o nesmysly, jako je doručování pozvánek atd.

Větu, že „předsedajícího, zapisovatele, skrutátory a ověřovatele zápisu volí shromáždění“ jsem do našich stanov dal, protože mi to připadá normální. Jsem na to zvyklý z jednání a.s., kde jsem různě působil. Po pravdě je mi lhostejné, kde je to napsáno. Já to navrhl, shromáždění stanovy schválilo a tak to platí.

Svá vystoupení na shromáždění zvládáme bez kravaty. Místo toho poskytujeme členům podklady emailem předem a materiály jim promítáme na stěnu při jednání. Složení výboru zaručuje kvalifikované odpovědi po stránce technické, provozní, ekonomické a právní.

Zveřejňování dlužníků se výbor nebrání, ale ne na dostupném místě. A je nerozhodné, zda se jedná o skutečné pohledávky nebo jen pohledávky nejasné.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.