pes otravující život

Vložil Anonymous, 25. Březen 2008 - 9:54 ::

Dobrý den,bydlíme v paneláku, máme dvě děti a z toho osmiměsíční miminko. Vedle nás mají sousedé dobrmana a ten když všichni ráno odejdou tak štěká a veje do té doby než zase všichni přijdou a není jediný den aby nám malinkého nevzbudil nebo k vůli němu nemohl usnout sa to nemluvím o tom když manžel přijde z práce po noční a chce se aspoň trochu vyspat.Zkoušela jsem se s majitelkou psa rozumně domluvit, ale bez úspěchu. Prosím můžete mi někdo poradit co se s tím dá dělat?Jinak proti pejskům nic nemám, ale tohle je hrozně vyčerpávající, děkuji Liška

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Eva K. (bez ověření), 12. Duben 2024 - 15:43

    Už nějakých 30 let máme zahradu kousek od města. Spoustu let tam byl klid, až do doby, než tam začaly vyrůstat nové rodinné domky. Začalo to tak před deseti roky, ale úplně nejhorší je to teď po covidu. U každýho baráku samozřejmě pes, a většina z nich je totálně nevychovaná… kdykoli tam přijedeme, tak nás hned zkraje „přivítá“ řev některýho z čoklů, a to pak trvá po celou dobu, co tam jsme. Třeba je tak dvě, tři minutky klid, a pak zase začne ryčet některej další… a tak to jde pořád dokola. Nejhorší je, že je to fakt slyšet na hony daleko a tak výrazně, jako by byl pes kousek od vás. Někdy je to fakt k nevydržení. Už jsem uvažovala o tom, že to tam (byť s těžkým srdcem) prodáme a najdeme si něco klidnějšího, jenže manžel nechce. Já se mu ani nedivím, vybudoval tam skoro všechno on a nechce už začínat od začátku někde jinde. Jenže já bych zase radši nějaké klidné místo a ne místo štěbetání ptáčků a bzučení hmyzu poslouchat čoklí řev. Kdyby šlo jenom o jednoho čokla, tak se s těmi majiteli zkusím domluvit, ale když jich je dvacet?… Dřív jsem měla psy docela ráda, neměla jsem problém i cizího podrbat za ušima, ale dneska už to nejde. Mám vůči nim díky jejich bezohledným majitelům takovou averzi, že jsem nejradši, když psa ani nevidím… zničili mi svým řevem úžasný psychický relax v podobě práce a pobytu na zahrádce… jednu z mála radostí, které jsem měla. Jezdím tam ale pořád, protože nechci, aby manžel jezdil sám, navíc tam k tomu mám přece jenom pořád nějaký vztah. Jenže už to tam bohužel není ono a naděje na zlepšení prakticky žádná…

    Vložil radka2222 (bez ověření), 12. Duben 2024 - 16:33

    tak jste to napsala, a od diskutujících čekáte co? radu? špunty do uší jsou výborná věc, nebo sluchátka s hudbou. buďte ráda, že je to jen zahrada, mít psy v baráku je mnohem horší.

    Vložil Antipejskař (bez ověření), 24. Červenec 2023 - 21:55

    Jo jo, tohle vždycky řeším každý léto, kdy je to nejhorší. Už jsem z toho věčnýho otravnýho ňafání kolikrát tak zoufalá… a nejvíc nenávidím takový ty malý uřvaný ratlíky, co mají hlas ostrej jak břitva. Přijde mi tak strašně nefér, jak ti jejich dementní majitelé den co den otravují svoje okolí těma uřvanýma mrchama, a člověk s tím nemůže udělat vůbec nic. Já své okolí také neobtěžuji. A pokud jde o toleranci, ta má taky svoje meze. Já nepotřebuju hrobový ticho, ale když vám padesátkrát za den pod okny vyštěkne psisko, v časovém rozmezí cca od pěti ráno do pozdních večerních hodin, s tím, že kolikrát se až leknete, tak už je opravdu hodně těžký zachovat si chladnou hlavu. Já nevím, jestli si to ti majitelé fakt neuvědomují, jak je to ňafání protivný, nebo je jim to prostě jedno, vždyť je to pes tak štěká, že… Úplně nejhorší je takový to vyštěknutí, kdy je třeba zrovna klid a vy se na něco soustředíte, a najednou ve zlomku vteřiny vyjekne čokl, to se člověk kolikrát úplně lekne. Je to hrozný a jsem z toho fakt už zoufalá… Nejhorší je ten pocit naprosté bezmoci, když víte, že s tím stejně nic nenaděláte. A mrzí mě, že je tento problém celkově tak opomíjený, že se o něm vůbec nemluví. Přitom štěkání dovede hodně otrávit život a snížit kvalitu bydlení. Naopak každej na čokly furt jenom pěje samý chvály, ale to, jak otravnej pes dovede být, je tak nějak tabu…

    Vložil Alena T. (bez ověření), 28. Červenec 2023 - 19:34

    Přesně tak, taky mám pocit, že v této zemi je všechno spíš o čoklech než o lidech. Čokl je všude kam se podíváš a čoklaři mají prakticky neomezené možnosti. Přijde mi, že tohle nikde jinde v zahraničí až v takové míře není. Dokonce jsou země, kde nesmíš štěkotem svého psa nikoho obtěžovat, jinak hrozí postih a dokonce i odebrání psa. To mi připadá rozumné, vždyť bytové domy, baráky a veřejná prostranství by měla být přece hlavně pro lidi, ne? Jenže tady bohužel platí, že když bezohlednej pejskař obtěžuje okolí řevem svého psa, ať už ve dne nebo v noci, tak nikdo nic nezmůže. A sama vím, jak někteří čokli dovedou řvát, taky nesnáším hlavně ratlíky, to řve fakt otřesně.

    Jo a příště až se někdo zas bude rozčilovat nad tím, jak někdo někde nastražil na psy jed nebo psovi něco provedl, tak ať se taky pídí po tom, proč to ten dotyčný vlastně udělal, jestli náhodou není skutečným viníkem spíš ten bezohledný majitel, kterej neměl čokla vychovanýho a kašlal na lidi okolo sebe…

    Vložil Jed (bez ověření), 28. Červenec 2023 - 20:40

    „nastražil na psy jed nebo psovi něco provedl“ (Vložil Alena T. (bez ověření), 28. Červenec 2023 – 19:34)

    Chtěla bych Vás poprosit o poněkud podrobnější návod.

    Vložil Panelák. (bez ověření), 27. Srpen 2022 - 18:16

    Panelák neslouží chovu psů a nebyl pro tento účel navržen.

    Rozpočítávejte úklid, sanitaci a desinfekci společných prostor a výtah podle počtu psů chovaných v jednotce s tím, že psa budete počítat jako tři osoby. Vyřešeno.

    Už se zde řešilo.

    Vložil JarmilaS. (bez ověření), 26. Srpen 2022 - 15:18

    Taky jsem na to štěkání psů čímdál víc alergická. Navíc mám okna bytu jen na jednu stranu a do vnitrobloku, kde se to hrozně rozlíhá. V zimě je to sice lepší, ale v létě to bývá hrozný. Nebýt těch za.raných čoklů, tak je tam, kde bydlím, občas slyšet nanejvýš nějaký to zaštěbetání ptáka (což mi nevadí), jinak by byl naprostej klid… Už mě fakt s.re, jak mi pod oknem každou chvíli vyštěkne psisko, protože nejen štěkání, ale i takový to počáteční „vyštěknutí“ je často pěkně nepříjemný. Nikdy nevíte, kdy to přijde, nic vás na to nepřipraví, a pak během zlomku vteřiny to z úplnýho klidu přejde do čoklího řevu… Ve vedlejším baráku má někdo psa, kterej neštěká dlouze, spíš jenom tak krátce štěkne, ale zato tak hrozně nahlas, že se kolikrát až leknu… Chci mít svůj klid a hlavně sama nikoho ničím neobtěžuju, tak to samý očekávám i od ostatních… vždyť nikdo nemá právo někoho obtěžovat hlukem, tak proč jsou zákony a vyhlášky k psímu štěkotu pořád tak benevolentní? Proč ten, kdo si na štěkání stěžuje, často nic nezmůže? A fakt mě vytáčí takový to „je to pes, tak štěká“. Jenže pes je ochočený zvíře, za které zodpovídá jeho majitel. A jestliže ho nechá štěkat, to je stejný, jako by např. držel ruku na klaksonu a neustále troubil. To by se asi taky nikomu nelíbilo… navíc to štěkání nemá s přírodou nic společnýho, to je prostě jen řev… A stejně tak mě irituje ta výrazná nadřazenost čoklů nad všemi ostatními zvířaty a taky to, jak se o psovi mluví furt jenom jako o úžasném a skvělém pomocníku, případně jako o oběti týrání, ale vůbec se nemluví o problému štěkání a rušení a otravování života všech okolo… nejhorší je, že nejenže je těch čoklů u nás strašně moc, ale hlavně jsou úplně všude, takže člověk ani nemá žádnou možnost výběru, když nechce být rušen psím štěkotem. A bydlet na samotě taky není pro každého – ať už z finančních, nebo třeba zdravotních důvodů. Tak co s tím?

    Vložil Antipejskař (bez ověření), 24. Červenec 2023 - 22:14

    Taky nechápu tu výraznou nadřazenost psů nad všemi ostatními zvířaty, pokud jde o oblíbenost. Vždyť i pes má svá negativa – je hodně náročný, čistotnost není zrovna jeho silná stránka, a hlavně má jeden z nejnepříjem­nějších hlasových projevů v živočišné říši vůbec… tak proč až tak vysoká oblíbenost, tomu taky nerozumím.

    Vložil Romex (bez ověření), 25. Září 2022 - 8:02

    Odkoupením(nebo i ne),bytu v domě,si některé divné osoby myslí,že můžou vše.Jenže bydlí i jiní lidi.Kadění od psů je snad už kam se podíváme,běhají tam děcka,a v našem případě dokonce slouží i k štvaní na lidi.Chlapi tohle tak často nedělají,víme kdo musí mít kontrolu.Medu­sa,když polkne fet nebo chlast,máme se na co těšit.Hnusná černá čupakábra začne skákat na nohy,samozřejmě zezadu.Člověku to celé začne být divné.Zkoušel jsem postup nakopnutí zneužívaného čokla,co kdyby se ta pecka přes spojení přenesla na Medusu.To by bylo perfect.Jestliže jsem měl pravdu,jsou nyní haranti okřikováni „Fuj je to.“Jo,když jde o člověka.Zkrátka nedá pokoj,a provokace pokračují.Nás nezajímá zajebaný kolorit doby,a kdo je pověřen dohledem nad chodem života v bytovce.Je to jak v lágru,nebo práce s chovanci.V zimě otevírání okna,ničení majetku ve správě města jako lití chlornanu sodného po okně,dveří u nás i osobních věcech,i do obuvi,a další a další provokace.Jak tohle může procházet??Nechat někde ve společné prostoře bicykl,kočár,bude brzo poškozen,to se domovní řád dodržovat musí,jiní s haranty minimálně nakrátko na špagátě nemusí.Ale na rathausu dovolání není.Jsou-li provokace řešeny osobně ihned call,call 158.Týrat lidi skrz psy někdo holt může.

    Vložil Rathaus (bez ověření), 25. Září 2022 - 12:16

    „na rathausu dovolání není.“ (Vložil Romex (bez ověření), 25. Září 2022 – 8:02)

    A to v ničem. S tím lze souhlasit.

    My se totiž upřednostňujeme represi občanů před pomocí občanům.

    Vložil Nesnáším čokli (bez ověření), 27. Srpen 2022 - 12:32

    Zeleň ve městě jenom pro psy.
    Chodníky ve městě od čoklů.
    Společné chodby od psích chlupů a parazitů.

    https://www.youtube.com/watch…

    Vložil Ćokl (bez ověření), 26. Srpen 2022 - 17:07

    „mě irituje ta výrazná nadřazenost čoklů nad všemi ostatními zvířaty … , ale vůbec se nemluví o problému štěkání a rušení a otravování života všech okolo…“ (Vložil JarmilaS. (bez ověření), 26. Srpen 2022 – 15:18)

    Mě irituje ta výrazná nadřazenost lidí nad všemi ostatními zvířaty, ale vůbec se nemluví o problému štěkání a rušení a otravování života všech okolo.

    Vložil Jan111 (bez ověření), 19. Duben 2021 - 22:48

    Každej moula si umí pořídit psa! A těch moulů kteří se neumí postarat o psa je opravdu hodně také mi sere malej uštěkanej smeták! Pokaždý když odejdou tak začne štěkat a štěká klidně 5 hodin. Už se to říkalo majitelům psa nic. Tak jsou dutý jak necky nebo co?? To je samé ťuťu ňuňu ty jsi miláček a podobný chování k těm psům. Rozmazlování a to je vše. Masakr je když ty lidi toho psa tahaj úplně všude nákupy banka dokonce jsem teď potkal na antigenních testech dvě ultra mega kráv.y se psem. Jak jedna tak druhá šla na testy a pes s majitelkou. Tak wtf? To nemohla ta dutá majitelka počkat se psem venku nechat kamarádku aby se otestovala a pak aby kamarádka pohlídala psa? Debila to nenapadne! Do spousty objektů nesmí pes zbraň nesmíte knzumovat pití jídlo atd. Do banky taky chodíte s puškou? To asi ne! Největší problém je když psa někdo furt tahá s sebou tak ten pes se až moc upne na toho majitele a nemůže bez něj bejt! Pro toho psa je to normální že jde do krámu jde s majitelem na záchod no kam majitel tak tam jde i pes a pak ho začnete nechávat samotného tak si myslí že ho majitel opustil… pokavaď by debilismus nadnášel tak ve vzduchu je pomalu každej! Faj je když lidi maj psa jako módní doplněk… lidi jsou elektrické obojky proti štěkotu ten pes dostane malej opravdu malej šok když začne štěkat a odnaučí se to!!!!!

    Vložil abc (bez ověření), 20. Duben 2021 - 7:43

    A že jejich pes nekaká vám říkali? Ještě neříkali,tak to teprve přijde. Jejich pes nedělá psí hovinka,která jsou všude. Někteří psi mají totiž zašité prdélky a vúbec nekakají.To říkají jejich majitelé. To jste ještě neslyšel od majitelů psů? Ne, tak pořád dobrý, ještě jsou rezervy v tom, co uslyšíte.

    Vložil Monika_ (bez ověření), 6. Duben 2021 - 16:45

    Když sousedům v přízemí na předzahrádce vytrvale štěkal velký pes, tak jsem jim to došla říct. Pes nebyl zvyklý být o samotě, tak řekli že ho to zkusí naučit. Když to nepomohlo, tak jsem za nimi došla opakovaně a pomohlo to, už psa nenechávali venku.

    Vložil Monika_ (bez ověření), 6. Duben 2021 - 15:55

    Je to otřesné jací zlí lidé sem píší. Za štěkání psa může majitel, že nemá psa vychovaného. Určitě bych zkusila domluvu. Také existují pořady, které radí s řešením psích problémů např. Kočka není pes nebo psí psychologové.

    Vložil Soused Vrchní (bez ověření), 5. Květen 2023 - 16:30

    Mám dotaz. Je normální nechat psy , dva vlčáky,či ovčáky, v kotci zavřené v autě,jen s otevřenými pátými dveřmi a nechat je tam štěkat po sobě a dělat brajgl??? A ještě někdy přijede jejich příbuzná a auto si nechá o dvě chaty dal a odejde k nim do klidu a své psy nechá štěkat u chat druhých lidí, kteří jsou zvyklí na klid celý život tam???

    Vložil clen (bez ověření), 6. Květen 2023 - 13:32

    tak si tam zaparkujte na ceste vase auta aby ta naplava tam nemohla uz parkovat psy :-) Jina moznost nez zavolat policajty pro tyrani zvirat neni.

    Asi to tam neparkuje kazdy den a holt zmena je zivot, na obecni ceste muze parkovat kdokoliv

    Vložil Brajgl (bez ověření), 5. Květen 2023 - 17:22

    Ano, pro psy je normální v dané situaci dělat brajgl.

    Co byste dělal Vy, kdybyste byl zavřený v kotci v autě a auto občas popojíždělo o dvě chaty dál?

    Vložil Anonymys (bez ověření), 9. Květen 2021 - 13:14

    Tak si ty čokli mají majitelé vychovat, když na psa nestačí, tak ať si ho nepořizují!!!!!!

    Vložil Jan111 (bez ověření), 19. Duben 2021 - 22:50

    Co takhle elektrickej obojek?

    Vložil neotravuj čoklama život ostatnim (bez ověření), 10. Duben 2021 - 21:49

    ZAVŘETE SI ČOKLY DO LOŽNICE A NECHTE SE JIMI OBLIZOVAT A BUDIT A NEOTRAVUJTE LIDI,CO MAJI RADI KLID. BEZOHEDNOST ČOKLOMILŮ JE NESKUTEČNÁ! JE TO HNUS SLYŠET MISTO ŠTĚBETANI PTAČKU ČOKLI ŘEV…TAHNĚTE S ČOKLAMA ŽIJETE MEZI LIDMA…

    Vložil Radka11 (bez ověření), 24. Leden 2021 - 17:25

    Bydlím už asi 20 let na malém sídlišti na okraji města, kde vždycky býval klid. Kousek od našeho paneláku jsou garáže a za garážemi pár malých zahrádek. A v jedné z nich je od loňského září nějaký pes, kterej tam každou chvíli vyštěkává, a to i během noční doby. Máme relativně nová plastová okna, ale slyšet je to i přes ně. Ložnici naštěstí máme na druhou stranu, kde je to slyšet hodně tlumeně, fakt si nedovedu představit noc na straně k psovi, to už bychom museli nějak řešit… Ale i tak to není příjemné – kolikrát se ani v klidu nenajíte, nemůžete v klidu sledovat televizi, číst si atd. Často je to tak, že třeba 2 až 3 hodiny je úplný klid, a pak to znovu začne. Někdy je to takové to klasické štěkání, jindy je to spíš něco mezi štěkáním a vytím, což leze na nervy snad ještě víc. Nikdy dřív by mě nenapadlo, že mi štěkání psa bude někdy vadit, ale bohužel stalo se, protože teď vidím jak je to protivný. Ta zahrada může být vzdálená tak 50 až 100 metrů, ale slyšet je to hrozně. Vůbec si nedovedu představit poslouchat to z mnohem kratší vzdálenosti, nebo se kvůli tomu dokonce nevyspat a musím přiznat, že už začínám chápat lidi, kteří ze zoufalství hodí po psovi otrávenej buřt. A to jsem přitom dřív odsuzovala… Jenže člověk by se taky měl ptát PROČ to ten dotyčný udělal… Pravda je taková, že často si za to ten majitel může vlastně sám, jenže to nikdo vůbec nebere v potaz… A stejně tak je na vině systém, kterej bezohlednost pejskařů jenom podporuje.

    Vložil DogSilencer (bez ověření), 2. Prosinec 2020 - 23:31

    „můžete mi někdo poradit co se s tím dá dělat?“

    Zkuste tohle:

    https://www.mall.cz/…100016935092

    Vložil Lovec Psu (bez ověření), 4. Prosinec 2020 - 17:46

    Na tu svini u souseda to nefunguje, cekam az chcipne

    Vložil Lovec Psů (bez ověření), 1. Prosinec 2020 - 17:00

    Škoda že už to není jako dřív, chov psů by měl být tvrdě zdaněn. Každá primitivní ku*** si dneska koupí barák na hypotéku a psa. Škoda ze to není jako dříve, to by šlo všechny problémy vyřešit snadno – psa okamžitě odstřelit bez dalších závazků. Doufám, že to bude jednou uzákoněné. Pes by zaštěkal – následoval by okamžitý odstřel této havěti obtěžující život všech okolo. Nebylo by třeba čekat až čokl chcípne.

    Vložil SDFSDAA (bez ověření), 10. Duben 2021 - 21:52

    ODSTŘELIŠ PSA A DOSTANEŠ SE DO KRIMINALU…POKUD BYL ČOKL VE DVOU CHALUPACH NA VSI BYLO DOBŘE. DNES MA Z 20 CHALUP 15 ČOKLŮ A JE TO K ZEŠÍLENÍ…A NE­POMŮŽE NIC…

    Vložil AndyB (bez ověření), 7. Prosinec 2020 - 11:42

    Škoda, že takovýhle lidi jsou mezi námi. Kdo nemá rád zvířata, tak nemá rád lidi. To vy jste havěť, která by měla jít na odstřel, už se nemůžu dočkat až chcípnete vy :) třeba na nějakou pěknou rakovinku ať to bolí. Ps: Nejsem primitiv ani kunda co nedochodila základku, jsem vzdělaný člověk a mám 3 pejsky moje milovaný a jsou tisíckrát lepší než lidi.

    Nazdar

    Vložil milovník klidu (bez ověření), 2. Duben 2021 - 15:49

    Kolem domu nam chodi denně mnoho a mnoho lidí. Lidí bez psů i tupců s čoklem. Každemu milovnikovu těch chlupatych zuřivcu bych popřal aspoň tyden života a současně duševni prace za řevu zuřivych čoklů. Věřím,že to by byl nejlepšé lék na tupost. Až bude pohliženo na život člověka pohliženo stejně jako na čokla, to už tu nebudu. Dej ale bože,aby se toho dočkaly třeba příští generace.

    Vložil odpurce čoklů (bez ověření), 2. Duben 2021 - 18:58

    ty co mi davaš minusy tak si srovnej ve sve ubohe hlavince,jak nas čoklomilove utiskujou…otevři si slovnik a přečti ty nejsprostějši nadavky,ktere existujou a nalep si je před jmeno…ale ještě před ně si dej přezdivku čoklomil

    Vložil Psí Kuchař (bez ověření), 14. Leden 2021 - 13:33

    Moc inteligentní asi nebudeš, už podle toho, že píšeš test zprávy do předmětu.

    Vložil Mirka Nová (bez ověření), 2. Prosinec 2020 - 16:54

    Naprostý souhlas, nemůžu se dočkat až ta svině psí u sousedů chcípne. Kdo se těší až chcípne sousedovi nonstop štěkající pes at dá like!

    Vložil Pavel Horák, 18. Listopad 2020 - 19:26

    Dobrý den, jsem vlastníkem bytu 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví v panelovém domě v Ostravě Porubě.Nyní chtějí stávající balkony které jsou ve velmi dobrém stavu nahradit nějakými novými které jsou větší a prý modernější, je možné mě donutit nechat si tento balkon přestavět? Přitom se má zvednout nájem asi o 700 Kč měsíčně a pak to několik let zplácet?Děkuji za odpověď. Pavel H.

    Vložil Člen SVJ (bez ověření), 18. Listopad 2020 - 19:34

    „Dobrý den, jsem vlastníkem bytu 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví – Přitom se má zvednout nájem asi o 700 Kč měsíčně a pak to několik let splácet?“

    Co kdyby jste si to, co napíšete raději ještě jednou přečetl! Pokud jste majitelem nemovitosti=bytu, tak komu platíte ten váš nájem? Sobě nebo manželce?

    Vložil Pavel Horák, 18. Listopad 2020 - 22:07

    Odpovídám na dotaz, platím ho sám za sebe protože jsem sám a manželku nemám, jsem dávno rozvedený. Horák

    Vložil Jarka S. (bez ověření), 18. Listopad 2020 - 17:11

    Ach jo… tak jsem si pročetla snad všechny příspěvky v diskuzi a cítím beznaděj. Také sním o klidném, tichém bydlení, ale to může zůstat jenom zbožným přáním… Když vás štve dupání sousedů a další zvuky, můžete si pořídit domek, když už nechcete město a toužíte víc po přírodě, můžete se přestěhovat někam za město, atd. Od všeho se dá nějakým způsobem utéct, jen od těch čoklů ne… ti jsou totiž všude. Už řadu let máme zahradu v jedné malé zahrádkářské kolonii za městem, vždycky jsem to tam měla moc ráda, jenže v posledních letech tam poblíž vyrostlo pár nových rodinných domů a zvláště od jednoho z nich se často ozývá pronikavý štěkot psa, podle hlasu to bude něco velkýho, snad vlčák. Je to fakt někdy otravný a je mi smutno z toho, jaký tam dřív býval klid, který tam už asi nikdy nebude. Člověk se tam vždycky jezdil odreagovat a načerpat síly, teď už to bohužel tolik nejde. Štve mě to, a to se jedná o „pouhou“ zahradu. Nedovedu si představit, mít tohle u baráku a opravdu lituju každýho, komu to vadí, ale musí to trpět. Fakt ta naše legislativa v tomhle stojí za h…o. Dřív nebo později budu muset začít řešit vlastní bydlení, ale popravdě se mi do toho moc nechce, protože je to jak loterie – některý věci holt neovlivníte ani neodhadnete předem, častým případem jsou právě ti štěkající psi…

    Vložil Nemám Rád Zuřivé Čokly (bez ověření), 2. Duben 2021 - 15:58

    Souhlasím s Váma.Mám to vedle baráku, Sám inteligent,ale dovolit si na čokla je horší než nevim co.Řešit s policajama?Nebo s úřadama?Jsou tam stejní jako ti, které mám pod oknem.Ty mrchy čokli žijou cca 15 let a nezbavíte se jich. Každý přihlouplý řekne,že když nemam rad psy,nemam rad ani lidi…Ja mam rád lidi.Mám rád zvířata – jako třeba ptáčky,králíky,srtny,za­jíce a mnoho dalších. Ale když slyším že otevře tu nezvedenou tlamu jakykoliv čokl,niči mi to poslední nervy…

    Vložil Nemám rád chovatele čoklů (bez ověření), 2. Duben 2021 - 19:03

    Ono je to přesně naopak, většina z těch, kteří si pořídí zdegenerovaného vlka (psa, čokla, pouliční směs …) lidmi pohrdá a lidi rádo nemá. Jeden takový exemplář majitele zdegenerovaného vlka (členka etnické menšiny a k tomu ještě světská) bydlí nad námi. Naše prochcaná, chlupy, roztoči a dalším materiálem z psího pelechu zasviněná lodžie nikoho z ouřadů nezajímá. Policajtům tvrdí, že ona nic nedělá. Zdegenerovaný vlci mi až tak nevadí, ale jejich „páníčky“ bych …

    Vložil odpůrce nevychovaných čoklů a nevychovaných paníčků... (bez ověření), 2. Duben 2021 - 19:41

    …on nic neudělá,je to štěně (zuby 5 cm dlouhé a všechny vyceněné…tlapama jak pětilitrový hrnec mi opře o ramena…no co bych se bál, plně chápu že je to šětěně, co se mi chce zakousnout do krku)…ALE LIDI S LIDMA A ČOKLI S ČOKLAMA…Chci žít v klidu,v klidu přemýšlet,v klidu pracovat a když chceš tu mrchu mít a neumíš ji vycvičit,zavři si ji v kuchyni, nevenči ji na mých stromcích kolem plotu a pochop, že jsem člověk a jako takový chci žít bez hluku,kterým mně omezuje tvůj čokl…Potom budu i ja tolerantní k čoklovi,kterého uslyším 5 minut denně, protože můj tichý způsob chování NIKOHO NEOMEZUJE…

    Vložil Marcel.Nov4, 20. Květen 2020 - 14:03

    Dobrý den, chápu Vás moc dobře. Měli jsme stejný problém. My jsme ho řešili přes právníky (https://www.cikr.cz/…edske-spory/) Jinak to bohužel fakt nejde..

    Vložil martin plusk (bez ověření), 10. Srpen 2019 - 7:23

    Dobrý den, dneska to uz bylo hodne vcera ten dalmati n naproti a ten cernej pes stekali v jedenact a dnes rano ten pes stekal uz dvakrat na balkone a pak vyl doma opravdu nevim co stim psem mam delat abych se hezky vyspal.ten howard vedle ma zachvaty stekany v 11:00 vecer.opravdu nevim co stim mam delat protoze ta majitalka toho dalmatina to dela naschval a este nam pocurava garaz a kdyz byjsme zavolali socialku tak by se to zhoršilo. vsychni rikaj ze ten pes je zlaticko ale ja mam opacni nazor.protoze to neni normalni 11 hodin ty psi poslouchat.a jsem v soku ze se nocni klid nevstahuje na psi protoze lepsi party nez poslouchat neky hloupy psi je tady celkem 14 psu pak jak je ta baba s dalmatinem tak tam jsou najemnici s bizonkem a s 3 vlkodavama tak kdyz se to tady rozjede tak se to tešce zastaví . pak maj sousedi vedle velkeho mastifa a nechodi s nim na prochazky takze rano v 7 steka a je to rady PSINEC doslova sousedi si kupujou psi jen aby je meli uz jsem na ty psi skousel anty dog barking system ale je to stejny.je to tady PSINEC prosim co mam delat

    Vložil Klidné Stáří (bez ověření), 26. Duben 2019 - 15:12

    AŤ ŽIJOU ČOKLI.....NEJMÉNĚ 100 KM OD MÍSTA, KDE BYDLÍM…

    Vložil Klidné Stáří (bez ověření), 19. Únor 2019 - 18:47

    Bydlel jsem v krásném tichém místě. Připravoval jsem si domek od rodičů na stáří, dal do něj vše, co jsem měl. Jistý sedlák prodal kus pole. Lidé z měst si zde postavili domy. Během pár let je zde asi 8 nevychovaných psů, štěkajících na vše, co se pohne. Nepomůže policie, nepomůže dát podnět na hygienu, nepomůže nic. Sdělení, že psí štěkot je přirozený projev mně opravdu od 2 do 3 ráno nebo kdykoliv jindy mezi 22 – 6 hodinou ranní nezajímá. Bezohledný chatař si pořídil čokla, který nehlídá, jen řve. Kdykoliv se mu zamane. Na kočky, srny, zajíce… na všechno. Neřízený budík denní i noční. Není na ty psomily žádný metr. Jediná rada – jít k soudu, kde je asi 10 procentní naděje na úspěch. Nějaké paragrafy jsou pro smích. Několik psomilů si prokáže, že jim štěkot nevadí. Ale co my, co se chystáme na odpočinek a bezohledné individua nás zbavují klidu a vysněného pobytu ve svém ve stáří? Nepomůže vůbec nic…A když se ještě začtu do rubriky konšelů, kteří chtějí budovat psí hřbitovy, mám hodně sprosté myšlenky. Nabízí se mi jediná cesta. Odstěhovat se z místa, které jsem si téměř celý život připravoval na stáří. Začít vše budovat od počátku…Věřte, nepomůže nic a nikdo. A ještě na závěr, byla to snad Francie, kde za štěkot psů začali udělovat pokuty. Fandím této obci a doufám, že jednou někdo příjde na to, že KDYŽ JE NEVYCHOVANÝ PSOMIL, NEMŮŽE BÝT VYCHOVANÝ ANI JEHO, OSTATNÍMI NENÁVIDĚNÝ, „PSÍ MILÁČEK“. I

    Vložil Radka11 (bez ověření), 24. Leden 2021 - 16:22

    To je strašný, když už člověk musí opustit i svůj rodný dům… někdo bezproblémový, kdo jen chtěl v klidu někde „dožít“, musí ustoupit bezohledným sobcům… fakt pro tohle nemám slov…

    Vložil odpůrce nevychovaných čoklů a nevychovaných paníčků... (bez ověření), 3. Duben 2021 - 8:08

    Vše je horší a horší…Úřad mi doporučil soudní cestu a vše odložil. Všude je expanze čoklů, v této době si toho zmetka pořídí každy,kdo se citi sam a nema koho pohladit. Pak potkavame děcka se kterými ty chlupate mrchy cloumaji…dal to nema smysl komentovat. Obesrany kdejaky sloup, hynouci keřiky kolem cest, spalene psí močí,o které se obyčejně ti starší,pro které to je jedina radost,staraji­.Upřimně, at jsem kdekoliv a potkam psomila s čoklem,odvratim se a nepozdravim ani kamarada.

    Vložil Čokl (bez ověření), 3. Duben 2021 - 11:08

    Pane odpůrče čoklů,

    nezkoušel jste tohle:

    https://www.darekvakci.cz/…-psu-a-kocek

    Vložil Já Hugo (bez ověření), 3. Duben 2021 - 8:26

    „Úřad mi doporučil soudní cestu a vše odložil.“

    To je častý způsob, jak se úředník vyhýbá práci. Podejte žádost o přezkum úředního postupu nadřízenému orgánu a součastně stížnost na nesprávný úřední postup s tím, že uvedete, že budete požadovat náhradu za škodu způsobenou nesprávným úředním postupem. Někdy to zabere.

    Nezapomeňte uvést, že pokud úřad věc nevyřídí sám, má povinnost věc postoupit věcně a místně příslušnému úřadu/orgánu. Tohle oni dobře vědí. Naopak občan nemusí vědět, kam se obrátit.

    Vložil AADSS (bez ověření), 10. Duben 2021 - 22:05

    Uplně přesně…kdysi jsme měli u chalupy jednoho…pip…a ted jsou tu čtyři.Samy inteligent.Ty parchanty slyšim i přes zavřene okna.Něco říct?To je koledovani o napadeni.Felčar mi řekl,že je to přirozena vlastnost psa…píp…Mám rád klid,mám duševní práci,potřebuju se soustředit,ale nikde nic nepořídíš.Uřednici přijdou, posedi, pokecaji, vyslechnou, postoupi uřadu a uřad se na to co? …píp…on to pod oknama poslouchat nemusí.A dále…mám se dohadovat s jedním…píp…?Ale když jsou čtyři…přijde ouřada…a pane, vadí vám štěkot psů? Ne…a sám má čokla u prdele a řve,že slovo neslyšíš.Zastane se jeden druhého a čokli jsou tam vesele dál.Banda čoklomilů je čím dal větší.Jak dlouho to tak půjde???Úřady povoli vystavbu domků.Nalepene jsou na sobě ale už nikdo neřeší,že dva maji radi klid a těch osm chce denně kraval…hudbu,čo­kly,partyju…A­le to už je to,co by se mělo řešit nejdřiv…Ale naše ouřady?Stojí to už všechno za …PÍP…

    Vložil Špuntová (bez ověření), 30. Leden 2019 - 16:14

    Dříve mohl majitel domu psy v domě zakázat. Pitomý nový občanský zákoník, platící od roku 2014, zvěř v domě povoluje a nelze je vystěhovat. Prý práva majitelů čoklů, hadů a dalších potvor. Protože lidé jsou bezohlední a vlastně své pejsky týrají tím, že je nechávají samotné doma. Pes citově strádá a trpí, nemá pohyb, nemůže se vyvenčit, nežli jeho povedený pán dorazí ze zaměstnání nebo i z hospody. Pes do činžáku nepatří. Všude samá lejna. Ani si to po psovi neuklidí. Pes má běhat po dvorku u baráku a plašit zloděje. V činžáku je pes nepatřičný. Toto si sobečtí majitelé psů neuvědomují, Mají jen svá já, já, jejich práva. Neberou ohledy na svoji hračku, psa, ani na sousedy. Navrhuji zavírat na celé dny majitele psů na samotku, bez WC a potravy. Jak by se jim to líbilo. Takto strádá jejiích pes a sousedi trpí vytím, štěkáním a výkaly.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".