Vložil Vítek (bez ověření), 30. Listopad 2014 - 13:32

Píšete o tom, že ti co nechtějí rozumět lakemu, se nemají zbytečně rozčilovat a šli jinam, a že je to projev svobodné vůle. Ale asi jste si nevšiml, že nejvíce se tu rozčiluje přávě lake. Normální klidný člověk by se vůči svým oponentům podobně jako on určitě nevyjadřoval, a poprávu mu to vyčítá většina slušných diskutujících. Uvedu jeden příklad za všechny, ne někoho z nás anonymních laiků, nýbrž vyjádření JUDr. Mirovské, publikující advokátky, která reagovala na lakeho kritiku jejího článku a k jeho osobě výstižně uvedla:

„Dovoluji si k Vaší žádosti odhlédnout od neurvalosti a agresivity níže citovaného blogera, kterému jsou evidentně cizí nejenom elementární pravidla věcné a kultivované diskuse, ale i zásady obyčejné slušnosti.“ více zde http://www.portalsvj.cz/…lzi-a-penize#…

Ohaníte se svobodnou vůlí a přitom doporučete lakeho oponentům, aby šli jinam. Nechápu, pokud nám jde o demokratickou diskusi, tak by měly být vítány slušné příspěvky oponentů.

Píšete, že se „oni“ domnivají, že by jinam měl jít lake. Mýlíte se, většina lakeho kritiků netouží na rozdíl od Vás po umlčení oponentů. Oni ale na rozdíl od Vás vědí, že agresivita, neurvalost, urážení a zesměšňování nemají nic společného s věcnou a kultivovanou diskusí ani s obyčejnou slušností, a že zpochybňují nejen samotného autora, ale i jeho argumenty.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.