Vložil Vlastimil Obšil (bez ověření), 19. Březen 2018 - 12:53

Zajistíme nedobrovolné vyklizení nemovitostí

Na základě dlouholetých zkušeností, právních a sociálních znalostí problematiky jsme dnes již schopni 95% případů řešit bez podání žaloby na vyklizení a s tím spojených dlouhých časových průtahů. Vyklizené nemovitosti předáváme dle dohody od 15 do 30 dnů od převzetí případu. U každého případu nese naše společnost právní a morální zodpovědnost.

Nabízíme vám možnost zajímavého a levného řešení Vašich problémů. Zaměříme se na Vaše požadavky tak, abyste mohli pružně a rychle reagovat na stávající realitní trh. Oceníme také zapojení našich inovačních procesů v oblasti problémových nemovitostí pro vaše potencionální zákazníky či stávající klienty.

Od 1.10. 2015 jsme rozšířili naše služby o správu nájemného a inkaso neuhrazeného nájemného s možností okamžitého řešení vzniklého problému s nehrazením nájmu a poplatků.

Pracujeme pro velké úvěrové společnosti, banky, dražebníky, exekutorské úřady, advokátní kanceláře, realitní kanceláře, bytová družstva, ale i jednotlivce pronajímající své nemovitosti. Pracujeme po celé České republice. Reference rádi zašleme na vyžádání.

Kontakt-itermostav@gma­il.com

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.