Vložil mostecak, 11. Červenec 2014 - 20:16

Ve sbírce listin jsou zveřejněny tyto zápisy ze shromáždění: http://leteckaposta.cz/937777295 (minulé zápisy vypadají všechny stejně).

Zápis je předtištěn, jedná se vlastně o formulář. Nejdříve jsem si myslel, že ve sbírce listin je jen tento přehledový protokol a samotný zápis ze shromáždění není ve sbírce listin založen, ale není tomu tak, tento dokument je zápisem. (Má úvaha směřovala k plánu vyžádat si od SVJ zápisy ze shromáždění, ty jsou ale v této podobě založeny do sbírky listin. Není tedy nutné o zápisy žádat, neboť jsou volně dostupné na justice.cz. Nicméně bohužel z obsahu zápisů se toho moc nedočtu, tedy ani o mých povinnostech minulými shromážděními schválených.)

Všimněte si na str. 2 předtištěného usnesení „Shromáždění vlastníků volí pověřeného vlastníka Stavební bytové družstvo Krušnohor“ – zápis ani nepočítá s možností alternativní volby. Ale tato zajímavost není přímo předmětem mého dotazu.

Zajímalo by mě, pokud některý z vlastníků na shromáždění přednese návrh, upozornění, nesouhlas, dotaz, apod., a trvá na zaprotokolování, do jaké části zápisu byste zapsali? Protože připravený protokol-formulář s možnou aktivitou vlastníků příliš nepočítá.

Na str. 2 dole vidím možnost „Přílohy k protokolu: další dokumenty“, pravděpodobně by daný návrh byl formulován/zapsán na samostatné listině, přiložen k protokolu a zde by příloha byla uvedena?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.