Vložil Pub (bez ověření), 7. Červenec 2014 - 7:19

pane Lake Vy jste zase nepochopil o čem píšu

Nejde o to zda je zápis „pozměněný nebo vylhaný“ ale o to jak to zjistíte resp. jaké je skutečné znění, které platí po 3-měsících po 6-ti měsících po 2-letech po X-letech… (ať vylhané či nikoli na tom nezleží).

Třeba já mám opsané usnesení z před 4-mi lety o úvěru SVJ. Před 2-ma tety mi nový výbor SVJ dal znění jiné, a aktuální znění je také jiné. V rejstříku není. Webové stránky nemáme a ani by jejich obsah asi němel platnost ni zlámané grešle.

Až Vy jako dlouholetý vlastník v SVJ budete chtít zjistit jak změlo usnesení o způsobu odhlasovaného splácení nějakého zhodnocení (nebo prostě jakýchkoli nákladů které se podle Vás měly rozúčtovat jinak než se domníváte zrovna Vy) budete se ohánět svým 5-let starým opisem proti listině, kterou bude mávat aktuelné výbor SVJ a tvrdit, že jejich listina je pravá, platná a závazná a Váš opis je údajně falešný podvrh a pokuzem o trestný čin podvodu?

Tak to je můj náhled na věrohodnost a stálost zápisů v Mosteckém „aplikaci G5i“…

Takže KDE se vezmou ty dokumety, ze kterých podle Vás bude vycházet soud? Hm? Budou to ty moje nebo ty dokumenty falešované členy aktuálního a potrefeného výboru (pokud nejsou jedni a titíž) za dohledu právníka od správní firmy ???

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.