SBD Krusnohor v Moste nechce vydat zápis ze Schromáždění vlastniků SV248

Vložil Honzajk (bez ověření), 6. Červenec 2014 - 9:34 ::

Dobrý den, chci se optat.. byla svoláno Shromáždění SV248 v Mostě ,kde družstvo SBD Krušnohor nám do této doby dělal úřední správu.. Na tomto shromáždění však byl zvolen výbor.. bylo to na dubnovém Shromáždění vlastníků.. dožadovali jsme se zápisu, který nebyl nikdy standartne vyvěšen a nikdo jej nikdy nevěděl až jednou… právě v tento duben 2014 se začali dožadovat vlastníci práva a chtěli vidět zápis, píšete zde do 5 dnů, zápis nejdříve po 30 dnech byl ale nikdo jej neviděl,jelikož ho prý šetřila nějaká komise, která nakonec vydala verdikt,že Zápis ze Shromáždění vlastníků není, že nemají materiáli,takže Shromáždění se nekonalo.. ověřovatel ale zapis podepsal.. úřední správce chce svolat řádnou schuzi vlastníků (shromazdeni) jako by ta předešla, která jim nevoní ani nebyla, kde práve byl zvolen DOMOVNI VYBOR a byla odeprena úřednická správa SBD Krusnohor… již v roce 2013 ač schuze byly dvě, ani z jedné není proveden zápis od pověřeného dosazeného správce SBD Krušnohor, vždy sdělují, že žádné schuze se nekonali- podány oznámení na policii.. o roku 2012 ani radeji nepisi, běs a hrůza co se vse muze udít v 21.stoleti.. na tomto dubnovém Shromáždění jsme utvrdili přítomné, že správce si bez našeho souhlasu rozdával z našeho společného účtu odměny, které mu vrcholový ogán neodsouhlasil a napadl veškeré nezákonné postupy které správce se svěřeným majetkem provedl.. co šel čas, však bylo svoláno za 2 měsíce Velke Shromáždění družstevníků SBD Krusnohor do kterého spadá i naše společenstvívlas­tníků SV248.. Nikdo nás nevyzval k zastupování na toto shromáždění, nehlasovali jsme ani o našem zástupu, pritom bylo naše Shromáždění o 2 mesice drive nez toto. Na teto schuzi se resili dulezite body jednání a hospodareni celeho druzstva SBD Krusnohor v Moste, účelově nás vyřadili a dle pry nových zákonů nám všeobecně dali najevo měsíčnikem Krušnohor, že at nás ani nenapadne se dostavit na Shromazdeni bez pozvánky, ze nebudeme vpustenina shromazdeni.. bylo nám odebráno právo se zucastnit tohoto Shromáždění, kde jsme chteli informovat jak se hospodari..kde nám bylo zabraneno hlasovat o dulezitych bodech, ktere byly na programu jednani..

Co máme podniknout, chceme toto shromaždění napadnout a anulovat.. dne 2.7. 2014 jsme podali oficiálně písemně stížnost na SBD Krusnohor a v den konaní Shromázdeni drustevniku (12.6.2014) i oznámeni na policii.. povedou nase kroky na soud, ktery zapsal do registru?

Honzajk- díky za odpověď ,když bude obratem, o to více díků Vám..

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.