Vložil Pavel, 10. Březen 2008 - 0:51

Z obsahu odpovědi zaměstnanců ÚOOÚ usuzuji, že vznikla po požití psychotropních látek a to v množství větším, než malém.

Pokud mluví o nájemním domě, tak předpokládejme, že se jedná o dům s jedním majitelem. Pak by podle mne stačilo k zavedení kamerového systému rozhodnutí tohoto majitele (družstvo, soukromník, obec etc.) a viditelné upozornění na existenci kamerového systému.

Pokud do hry ÚOOÚ zatahuje souhlas všech nájemníků, tak nevím podle jakého principu. Pokud by se mělo jednat o ochranu osobnosti, tak se nejedná jen o jednotlivé nájemníky, ale i o příslušníky jejich domácnosti. Dále o návštěvy k těmto osobám přicházející. Pravděpodobně také o velkou neuzavřenou množinu různých dodavatelů služeb – listonoš, úklid, opravář, revizák, likvidátor pojistných událostí, příslušník policie řešící vloupání, pohřebák atd..

Obvzlášť pikantní by bylo, jak někde v přízemí, na místě k tomu určeném a certifikovaném zaměstnanci ÚOOÚ, uděluje svůj souhlas s kamerovým systémem lékař ze záchranky nebo hasič.

Jsem rád, že část mých daní jde na záslužnou práci ÚOOÚ, hned se cítím bezpečněji. Zejména při vědomí, že mé osobní údaje si může zjistit v obchodním rejstříku nebo na katastru nemovitostí každý blbec.

Hezký den! PavelSVJ@centrum­.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.