Vložil N. Klainová (bez ověření), 6. Červen 2014 - 11:54

Pane Zdenku22, včera mi ještě odkazy fungovaly, ale lehce mě zlobí psaní textu. Mne 31. 5. zaujalo, že se někam „ztratily“ naspořené peníze, tak jsem pátrala a po několika dnech jsem dostala zprávu. Nevím, jestli Vy taky, tak pro jistotu uvádím její kopii:

.............­.............­........

Sousedé.cz – upozornění na důležité novinky – Dobrý den sousede, děkuji Vám za potvrzení nového souhlasu se zpracováním osobních údajů, která souvisela se změnou vlastníka webu sousedé.cz. Pro Vás se změnou vlastníka prakticky nic nemění, základní funkce zůstávají zachovány a již se pracuje na jejich dalších vylepšeních, o kterých budete průběžně informováni.

Změna se dotkne aktuálního systému odměn, který se ruší do doby, nežli bude případně nahrazen systémem novým. Pokud má vaše společenstvo nevyplacenou odměnu, můžete si zažádat o její výplatu do 30. 6. 2014 na e-mail petr@sousede.cz.

Děkuji za dosavadní spolupráci při vývoji a vylepšování Sousedé.cz. Přeji příjemné léto a pohodu v domě i mimo něj. Petr Tomek – bývalý domovník Sousedé.cz

.............­.........

N. Klainová

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.