kouření v domě

Vložil jindřich valsa (bez ověření), 3. Červen 2014 - 17:03 ::

Dobrý den,mohu se zeptat – může někdo zakázat kouření v domě na chodbě v družstvu nebo v domě svj?Jsme jenom 3 partaje,tudíž představenstvo je pouze předseda a v budoucím svj to bude podobné.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil & (bez ověření), 3. Červen 2014 - 19:30

    V Česku je možné kouřit všude, kde to není zakázáno (a ani tam se to vždy nedodržuje). Bohužel.

    Vložil svjvmt, 3. Červen 2014 - 19:12

    Ano, zakázat si to můžete VY. Nikdo mimo vás nemůůže, je to přece váš barák! V SVJ si to odhlasujete, domluvíte se, dejte si to do Stanov – Práva a povinnosti, pravidla. Kouření ve společných prostorách nepatří do dobrých mravů otravovat ovzduší jiným.

    Vložil Misme, 3. Červen 2014 - 18:02

    Může to zakázat domovní řád. Papír unese všechno, jinými slovy řečeno, pokud nebude motivace ho dodržovat a motivace vyžadovat jeho dodržování, není se oč opřít, žádný zákon, který by kouření ve společných částech domu výslovně zakazoval či ukládal povinnost v nich nekouřit, neexistuje.

    Vložil jindřich valsa (bez ověření), 5. Červen 2014 - 12:13

    Dík za odpověď,já sám jsem nekuřák,ale naše předsedkyně si vyvěsila v domě požární řád,kde mimo jiné v jednom bodě zakazuje manipulaci s otevřeným ohněm a kouření v domě,tak mi zajímalo,zda na to má právo.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".