rekonstrukce

Vložil jiří1 (bez ověření), 27. Květen 2014 - 23:34 ::

k)nátěr garáží
které nejsou ve spolu vlastnictví ani majetkem SJV také to odhlasovali všichni. Je pravda, že tyto garáže vlastní je jen někteří spolu vlastníci. Vypadat to že podle zápisů se to budu platit s úvěrů který schválili. Proto že k tomu bodu nebyla žádné upřesněni , a na shromážděni jsem nebyl. Můj hlas zařadili, zdržel se hlasovaní, protože jsem nedal nikomu plnomoc. Tak jsem se zeptal :
jak se to bude platit. Odpověď: Pane , vše bylo řečeno a zodpovězeno na schůzi. Nezlobte se, ale pokud na schůze nebudete chodit, tak Vám vše nebudu dodatečně znovu a znovu vysvětlovat. Proto jsem Vám také předložil veškeré informace před schůzí a žádal Vás abyste se zúčastnil, i když jste nechtěl hlasovat, nebo jste byl proti. Ještě bude v brzké době další informativní schůze o plánovaných akcích, výběru barev, případných dodatečných změn. Takže pokud máte zájem se dozvědět bližší informace ohledně této rekonstrukce a není Vám to jedno, což asi není, když mi píšete tak se prosím dostavte. Abych tedy odpověděl na Váš dotaz.. určitě jste si všiml že body i, j, k .. jsou po čarou, to znamená, že nebyly součástí cenové nabídky a nejsou také zahrnuty v ceně rekonstrukce domu. Jsou zdarma, jedná se o dodatečnou slevu, kterou stavební firma poskytla. Lokální oprava schodiště, nátěry špalet bočních zdí a také pouze nátěr garáží. Chtějí, aby celkový dojem z domu a okolí byl pěkný a nehyzdily to škaredé oprýskané garáže. Doufám, že Vás tato odpověď uspokojila, ale jsem uvedl na začátku, pokud budete chtít nějaké dodatečné informace k rekonstrukci domu, tak k tomu slouží informativní schůze, kde se vše dozvíte. Nebudu to každému zvlášť opakovat.. Zvláště Vám pane, když se o chod domu vůbec nestaráte!! S přátelským pozdravem Těch informacích o nátěr garážích nebyla ani zmínka. Pokud vím, není nikdy nic zadarmo. Co se asi zatím skrývá? Když se ty slevy používají soukromým účelům a ne pro SVJ , tak logicky bude mýt SVJ o ten nátěr bude dražší oprava, proto že slevu použije na cizí majetek .

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Emill (bez ověření), 28. Květen 2014 - 14:30

    a následné specifikace díla ve faktuře nebude nátěr garážových vrat a cena všech ostatních prací bude cenou obvyklou (každý rozpočtář umí říct) pak není co řešit.

    Vložil jiří 1 (bez ověření), 2. Červen 2014 - 19:56

    Ale to nejsou jen vrata, ale i zdi cele řady osmi garáží. Které nejsou ve spolu vlastnictví ani majetkem SJV.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".