Vložil Pub (bez ověření), 16. Květen 2014 - 0:14

Co to je „podstata vlastnictví“ ?

  • to je když odebíráte vodu (což je služba) na dluh a na konci roku za ni nezaplatíte?

NSS nehledejte zde ani pravé ani levé neplatiče. Mincovní automat Vás zbaví obou. Jestli automat nechcete, je to Váš psychický problém. Třeba neplatiče nemáte nebo je většina Vašich spoluvlastníka infikována „morálkou“. Až se ale dostanete do situace kdy očkování zvané „morálka“ vyprchá, přestanete pindat nesmysly o tom že řádně zaplatit za dodávku služby je ohrožením Vaší „podstaty vlastnictví“. Znám ale skupinu obyvatlstva pro které to je ohrožením „podstaty jejich vlastnictví“. Říká se jim lůza.

NSS, vodu nevlastníte. Pouze ji užíváte. Můžete někomu zaplatit za její úpravu do pitného stavu případně za její dopravu až k Vašemu pohárku. Ale nemůže narušit Vaše právo jen to, že máte zaplatit za její odběr.


Laskavě si uvědomte že Vám NIKDO NEODPÍRÁ odběr služeb. NIKDO. Jen musíte zaplatit předem. Slyšel jste snad o případu, že by existovalo předběžné opatření ukládající ČEZu Vám dodávat elektřinu bez placení.

Nebo jak to máte s Telefonikou? Myslíte že existuje předběžné opatření ukládající Vám zapnout telefon poté co jste do 30 dnů nevyrovnal jí vyčíslený Váš dluh. Ne. Mrkněte na zák. 127/2005

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.