Vložil Návštěvník (bez ověření), 2. Květen 2014 - 15:26

Paní Jarmila Levko je pověřeným vlastníkem SVJ SPOLEČENSTVÍ GOLLOVA 555 – Liberec 4, Gollova 555 – pravděpodobně jde o Váš dům.

Pod Vaším příspěvkem klepněte na Seznam štítků. V seznamu štítků vyberte Obtěžování 62× a pak si už můžete z obrazených témat vybrat a pročíst témata k Vašemu problému.

Co by Vás ale mělo také zajímat pokud jste vlastníkem bytu v uvedeném domě je hospodaření SVJ. Máte právo požadovat po pověřeném vlastníkovi paní J. Levko informace (máte na ně nárok podle Občanského zákoníku) o finanční situaci SVJ. Např., zda jsou v domě vlastníci dlužníci. Může se stát, že nájemníci paní Levko neplatí za nájem a služby. To Vás ale nemusí zajímat, protože paní Levko jako vlastník uvedeného bytu musí platit na účet SVJ všechny úhrady za pronájímaný byt i v případě, kdyby ji nájemníci neplatili. Pokud by kvůli neplatícím najemníkům neplatila veškeré platby na účet SVJ, připadně byl v domě i jiný vlastník dlužník, pak za dluhy SVJ ručí všichni vlastníci a mohly by být u nich v budoucnu vymáhány.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.