Vložil PeDuPles (bez ověření), 15. Duben 2014 - 21:31

Vážená paní Klainová,

přestaňte se tu laskavě o mě zbaběle otírat, troufáte si jenom proto, že si myslíte že tu nejsem, abych se mohla bránit. Kopat do mrtvol, na to musí být žaludek. Nu což, vybarvila jste se nádherně, aspoň víme, s kým máme co do činění.

Aby bylo jasno, já jsem rozvahové účtování ani nevymyslela, ani jsem ho nikomu necpala, natož abych si za své rady nechala platit. Larrymu také účetnictví nevedu, takže nevím, co bych z čísel jeho účetní měla vycucat. Ostatně protizákonnost mého způsobu se Vám nikdy prokázat nepodařilo.

Na druhou stranu by pro Larryho opravdu bylo o mnoho lepší, kdyby měl sice všechny náklady na pětkách, ale k tomu by měl na šestkách fiktivní výnosy, které do loňského roku nebyly dle žádného paragrafu osvobozeny od daně a musel by z nich daň zaplatit anebo podvádět jako všechny Vaše oběti. To laskavě vysvětlete Larrymu Vy, nejlépe za poplatek.

Dlouho, opravdu dlouho jsem se snažila s Vámi tady konstruktivně diskutovat. Předložila jsem Vám argumenty i řadu paragrafů. Vy jste dokázala akorát kritizovat můj způsob, ale nedokázala jste zákony podložit ten svůj. A to jsem se Vás ptala opakovaně, a minimálně zpočátku opravdu velmi slušně.

Ono se totiž dá velice lehce dohledat, kdo odtud s nadáváním na všechny strany utekl, když mu došly argumenty. Pořád jenom opakujete, jak je rozvahový způsob v rozporu s lecčím, ale podložit to nedokážete, přitom sama radíte lidem účtovat na chybné účty a tvořit fiktivní zdanitelné zisky, které se obratem zapřou.

Takže jestli Larrymu poradit neumíte a přišla jste si sem jenom kopnout do mě, vraťte se laskavě zpátky do hrobu.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.