Vložil Kolemjdoucí (bez ověření), 10. Únor 2014 - 22:38

Pane lake,

v nedávné diskusi http://www.portalsvj.cz/…j-2000-a-noz jste podrážděně reagoval na moje zmínky o většinovém názoru odborné věřejnosti, že se budou „staré SVJ“ řídit NOZ vč. bytového spoluvlastnictví. Jen namátkou uvádím, co jste napsal:
„Pohádku o „většinovém názoru odborné veřejnosti“ jste si od počátku celou vymyslel. Skutečný odborný názor (to jest právně podložený) toho co tvrdíte Vy NEEXISTUJE…Takže jste se jako děcko schoval za neexistující „názor odborné veřejnosti“, dokonce „většinový“!!! Inu, lež mívá krátké nohy…“

Nyní se odvoláváte na dokument s názvem SVJ a nový Občanský zákoník 2014, v jehož textu je shrnut pohled ředitele společnosti Regia na právní stav pro SVJ(2000), z něhož s potěšením citujete.

Jistě jste v textu p. Hamla zaznamenal, že v něm píše kromě Vámi citovaného menšinového názoru také o "většinovém právním názoru (dokonce ho p.Haml označuje za státní), podle kterého se stávající SVJ založená a vzniklá podle ZoVB budou řídit podle NOZ, protože se tyto SVJ považují za právnické osoby, jejichž právní povaha je upravena NOZ.

Doufám, že nyní konečně přiznáte existenci tohoto většinového právního názoru, který p. Haml označil přívlastkem „státní“, a přestanete napadat mě i jiné diskutující za jakoukoli zmínku o něm.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.