Vložil hlava napěchovaná senem (bez ověření), 9. Leden 2014 - 22:33

Lake, Vy neznáte ve svém okolí jiné SVJ než to vaše který vedete které se také nadále řídí zrušeným ZoVB a neřídí se nařízením vlády 366/2013. My ostatní se rídíme jak NOZem tak nařízením 366.

Jo vlastně… já zapomněl, Vás nezajímá nic než Vaše ego, Vaše výklady Vaší pravdy, která se uplatní ve Vašem SVJ. Jeden by řekl: vylez už ty šílený Japonče a vzdej se, válka se Spojenci už skončila před lety.

Důležitější by mělo být odpovědně zodpovědět nevyřčené:

  • zda vlastník může úspěšně setrvat na svém vlastněném „indigátoru tepla na radiátorech“ – tedy na tom, že náměr z jeho indigátoru/roz­dělovače musí SVJ použit pro rozúčtování podle vyhlášky 372 ?
  • zda když je náměr „korektní“ (tj. není z indigátoru vadného nebo neměřícího nebo ovlivněného) zda náměr SVJ musí použít,
  • zda je vůbec z logiky věci odečet služby „dodávka tepla v bytové jednotce“ správou domu – JAK TVRDÍTE VY. Já to nenašel. Tedy nenašel jsem, že by „práce“ jako činnost někým prováděná pro konkrétního vlastníka a ne pro opravu společných částí mohla nebo měla spadat pod správu domu. Tzn. co Vás opravňuje tvrdit, že „Indikátory jsou buď společné technické zařízení domu ve …“ když jsou to technická zařízení pro zjištění množství odebrané tepelné energie pro konkrétního vlastníka a ne pro společné prostory? Nic. Jen arogance.
  • ono je totiž zajímavý počíst si tady. To pak zjistíte že nějaký Lake tvrdil že službu „dodávku studené vody“ lze odmítnout či přijmout proto, že je to SLUŽBA dodávaná konečnému spotřebiteli. A tato služba je měřena vodoměry. Stejně tak teplo se měří/rozdělí na předávkovým místě kde je kalorimetr nebo ITN. Kalorimetr by Vás asi nenapadlo hradit z příspěvků nasrávu, že jo?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.