Vložil lake, 14. Listopad 2013 - 13:21

Pane Pavle, ono je úplně jedno co si kdo myslí. Samotné my šlení není právní kategorie. Vícekrát jsem upozornil: prasečí názor právníků, který ignoruje Ústavu a nálezy Ústavního soudu o nepravé retroaktivitě, je názorem právně vadným.

Navíci tito mistři překrucování práva nedokázali svůj vadný názor podepřit žádným právním výkladem. To je ostuda. Právník by neměl veřejně tvrdit nic, co nedokáže podpořit právním výkladem. A podívejme se – ve Vašich příspěvcích jste ani jednou necitoval právně podložený výklad kohokoliv. Jen samé nepodložené mlhavé dohady právníků a právníčků. Kecy bez obsahu …

Pouze ta koncipientka je jediná, která k věci sdělila něco, co má také právní obsah.

Znásilňování práva bylo koníčkem zvrhlých právníků v Hitlerově Reichu, pak i za rudochů u nás. Netušil jsem, že stejné zvrhlé a protiústavní praktiky se objeví v České republice v 21. století.

Celá nesmyslná a směšná konstrukce se zhroutí jako domeček z karet, jakmile se první takový případ dostane před soud. V tom okamžiku bude soud povinen vycházet ze znění NOZ a z judikátů Ústavního soudu publikovaných ve Sbírce zákonů.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.