Nutná oprava

Vložil Alice (bez ověření), 8. Listopad 2013 - 20:32 ::

Dobrý den, omlouvám se, zda tu již takový dotaz byl položen, ale forum je tak obsáhlé, že je to jako jehla v kupce sena.

Mám byt v OV v přízemí, bohužel poslední rok se velmi projevily vlivy špatné nebo nulové hydroizolace spodní stavby. Dům je jak zvenku, tak zevnitř (přímo v mém bytě) celý mokrý, plesnivý a odpadá omítka. Bohužel v tomto domě je velmi těžké se s kýmkoliv na čemkoliv dohodnout, hlavně pokud se problém týká zatím jen dvou přízemních bytů, pak to ostatní vlastníci ve vyšších patrech nehodlají řešit, natož cokoliv platit. Můj dotaz tedy zní, jestli nějak právně vymahatelné donutit ostatní vlastníky, aby souhlasili se sanací základů a popřípadě s nutným úvěrem, který by to financoval? Nejenže se tím nemovitost jako taková ničí, ale v mém bytě se za takovýchto podmínek bohužel nedá ani bydlet, čímž si myslím, že jsou narušena moje práva k užívání nemovitosti. Moc děkuji, Alice

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil Jiří Tencar (bez ověření), 7. Únor 2014 - 12:53

    Dobrý den,

    pokud u Vás stále popsaný stav. Můžeme Vám pomoci provedením prověření, vyhodnocením vč. návrhu a připravit argumenty pro diskuzi s ostatními.

    V případě zájmu, mě prosím neváhejte kontaktovat na tencar@ecoten.cz či tel 736 630 021

    S pozdravem Jiří Tencar

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".