NOZ a stávající SVJ

Vložil jar (bez ověření), 3. Listopad 2013 - 23:26 ::

Prosím o Váš názor, jak postupujete ve Vašem SVJ v souvislosti s nabytím účinnosti NOZ, jaká děláte opatření?

Čtu pečlivě diskuze, takže vím, co říká k věci Lake a také vidím postoj většiny ostatních diskutujících k jeho stanovisku.

Nejsem právník, pečlivě jsem konečně pročetla NOZ, část týkající se bytového spoluvlastnictví a další zmiňované odstavce.

Píše se zde často,že všichni „renomovaní právníci“ včetně autora tvrdí, že SVJ(2000) se budou řídit NOZ. Můžete někdo uvést nějakou citaci z NOZ či jiného zákona, která je skutečným argumentem, nikoli výkladem?

Také mě překvapuje, že někteří diskutující mají zajímavé informace, např. pan Pavel ohledně plných mocí podepsaných notářem.

Kde jsou k mání info tohoto typu, prosím?

Odpověď právní kanceláře, která zpracovala pro myslím IDnes článek k NOZ a bytovému spoluvlastnictví vypovídá o tom, že NOZ je zkrátka výplod moků, kteří připravili práci právníkům a soudcům této země, nikoli zákon pro lidi, tedy většinu občanů.

Představa, že nám majetek mohou spravovat nečlenové, že o něm může rozhodovat cca 1/4 členů atd, a soudit to pak např. týpek z NS, co byl dnes v OVM, tak to je fakt na mašli…

Jde někdo z Vás diskutovat s paní Pavlou osobně 5.11.?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.