Vložil Neználek' (bez ověření), 12. Září 2013 - 4:53

pan Lake,

mě mrzí… ale zase nezklamal. Vlákno je uvozeno obsahem, u kterého nyní (po jeho odhalení, že o „zaslaný dopis“ a ani jen o jeho návrh nejde) nelze rozlišit zda šlo o dopis nebo o řečnický příspěvek (to způsobuje jeho častá záliba upravovat příspěvky poté co na ně již někdo reagoval ) pro nějaký politický předvolební míting.

Faktem zůstává, že obsahuje jízlivosti a že tomu tak je – potvrzuje trapné cit. „..P.S....“ kde nás tady vyzývá k tomu abychom my s mnohem menšími znalostmi demagogie tahali z ohně „kaštany“, kterým nerozumí ani většina „polo- či zcela- zapnutých mozků“. Netvrdím, že je vše OK resp. srozumitelné, ale obhájit to může pravděpodobně jen autor co má „mozek zapnutý“ alespoň o dva rychlostní stupně výše než my ostatní … k těm nepatřím já, neboť jak Lake „věcně“ uvádí: ušlo mi, že vlákno nazvané cit. „…Otevřený dopis profesoru Eliášovi…“ není pro profesora Eliho ale pro mne, pro Neználka.
jen mé mysli nedávalo smysl, proč se vlákno nenazývá Otevřený dopis Neználkovi' a neználkům na PortalSVJ. Teď je to jasné: byl to „Joke“. Tak tedy se směji: ha ha ha

Je sice chytré bubnovat „na barikády“ ale sám se do čela nestavít a pověřovat tím jiné „Johny“ (=sokolíky) ale o vychování to nesvědčí.


„…Nicméně až dostanu nějakou odpověď, která nebude kopií jednoho ze známých stanovisek Expertní skupiny či pana Glotzmanna, jistě to na tomto portálu uveřejním…“

  • to mluví za vše. Vzhledem k tomu s jakým despektem zde Lake píše o stanoviscích jiných než svých vlastních – je nasnadě, že jakékoliv reálné odpovědi – která by prošla Lake-cenzurou – se jen tak nedočkáme.
  • chtěl bych doufat že Lake-tvrzení, že byl poslán někam nějaký dopis neznámého obsahu (o kterém ujišťuje, že bude zveřejněn) není stejně klamné, jako lživý název tohoto vlákna, který není pro profesora Eliho z Plzně (který s vyhlášeným „kaštanem“ už nemá NIC společného, neboť jej vyvinili poslanci tím, že jej schválili).

Neználek

PS (anketa):
dal jsem jednoduchou otázku: cit. „…Stačí přehlasovat 25% zpátečníků…“. Míním, že není tak těžká aby se k ní již nemohl „sokolík-Lake“ vyjádřit. Kolik dnů to tedy bude ještě trvat? Tipujte v „desítkách“ dní.. Správná odpověď bude odměněna potleskem.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.