Vložil ARWEN (bez ověření), 2. Srpen 2013 - 12:29

My máme obtěžující „duc duc duc“ pouštěnou pozdě večer a v noci, tak do 3 do rána, popsala jsem to v tématu vedle. My jsme zkoušeli všechno, nejúčinnější bylo zavolat městskou policii pro rušení nočního klidu, nikdy jsme nevolali dřív jak po 23hodině večer. Vy píšete, že pouští hudbu přes den, s tím nemám zkušenosti, u nás se vyhrává pouze v noci… Kolegyně z práce se nastěhovala do novostavby a tam večer také porůznu rušili, buď pracemi na bytě pozdě večer, nebo i hlasitou hudbou. Tam to šel s opakovaným hříšníkem, který na normální upozornění kašlal, nakonec řešit předseda s dalším sousedem, oba jsou to prý chlapi co chodí léta do posilovny, velký jak hrom, a jasně mu řekli, že jestli bude dělat v domě hluk z vrtaček a dalších prací na bytě po 20hodině večer, či v neděli(mají zákaz v DŘ po celý den), tak že si to s ním vyřídí ručně beze svědků repektive se svědky na jejich straně. A to prý zabralo okamžitě.

Jestli jste sama ženská bez chlapa, nebo váš chlap neumí vzbudit svým vzhledem patřičný respekt, tak si to zkuste nějak zaonačit, jistě nějaké pořádné chlapisko ve svém okolí či v domě najdete…Za pokus to stojí.

My jsme s tímto postupem úspěch neměli, jelikož těch, co nám tu příšerné zvuky na noc pouští, bydlí 6 v jednom bytě a vždycky jich je tam snad 2×tolik, tady to nemělo efekt, bohužel. Snad budete mít víc štěstí vy.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.