Vložil Zdenek 22, 19. Červenec 2013 - 7:59

Paní Čechová, máte v tom zmatek a v první řadě byste si měla uvědomit, jak funguje e-mailová pošta, k čemu může sloužit a k čemu není vhodná. Dále byste si měla definovat, co rozumíte „hromadnou e-mailovou adresou“ a „centrální e-mailovou adresou“. Pokud tyto pojmy dokážete definovat a následně podle těchto definic zmíněné adresy používat, je možné, že se Vaše problémy vyřeší samy.

Pro Vaši informaci. U nás v SVJ má téměř každý člen svou soukromou e-mailovou adresu. Dále předseda výboru založil e-mailovou schránku s adresou, která obsahuje název našeho SVJ a která je uvedená na našem hlavičkovém papíře. Přístupové údaje do této schránky mají jen (aktuální) členové výboru. Kromě toho používáme www stránky sousede.cz, na které se umísťují veškeré dokumenty SVJ. A v neposlední řadě máme DS, která ale slouží výhradně k právní komunikaci SVJ se státní správou.

E-mailová schránka našeho SVJ slouží zejména k neformální komunikaci výboru se správcem, s firmami a státní správou. Na tuto sdresu se může obráceně kdokoliv obracet s tím, že jeho sdělení je určené (aktuálnímu) výboru.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.