vlastník terorizující výbor + pomluva

Vložil Marcela Dvořáková, 9. Květen 2013 - 21:02 ::

Prosím o radu, vlastník se odkazuje na stanovy, že má právo na informace, výbor zahlcuje dotazy na A4 (za rok cca 12 dotazů), zasílá požadavky, abychom jinému vlastníkovi odpojili plyn a zašroubovali okna, aby nemohl krmit holuby… Momentálně několika vybraným vlastníkům naházel do schránek informace, že já jako předseda jsem zatajila stav financí,aby nám byly schváleny nehorázné odměny a to v době, kdy SVJ bylo v platební neschopnosti a v důstedku toho, že jsme kvůli záchraně museli schválit zvýšení plateb do FO. Pro pořádek uvádím, že vlastníkům nic zatajeno nebylo, SVJ v platební neschopnosti nikdy nebylo, odměny byly řádně schváleny a jsou nízké (1.400 Kč/měsíc – používám vlastní mobil, platím internet, používám vlastní pc), zvýšení platby do FO bylo řádně schváleno kvůli plánovanému zateplení. Vlastník neměl ani tolik slušnosti,aby tyto výmysly hodil do schránky mně, abych toto mohla uvést na pravou míru. Teď dotazy:

  1. Pokud je ve stanovách, že mají právo na informace, nemůže to přece znamenat, že mě budou bombardovat nesmysly. Nebo ano?
  2. Může vlastník ostatním písemně sdělovat nepravdivé informace a to bez mého vědomí, aniž by byl nějak postižitelný? (Máme zde nové vlastníky, kteří neznají všechny souvislosti a tyto informace je vyděsily)

Děkuji za jakékoliv nápady.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.