Vložil Viktor_SVJ, 10. Květen 2013 - 11:45

jestliže jako vlastník jednotky nemám v Prohlášení uvedenu speciální kabeláž pro videotelefony ani samotné videotelefony jako společnou část domu, pak prostě toto není společnou částí domu. 

Pane Viktore, ukažte mi usnesení shromáždění o videotelefonech, přijaté zákonnou většinou. Pak teprve se můžeme začít bavit o tom, zda jsou společné.

Tak co z toho plati? Je to spolecne tehdy, kdyz je to zapsane v PV jako spolecne? Nebo je to spolecne tehdy, kdyz shromazdeni rozhodlo, ze to poridi? A co kdyz nerozhodlo shromazdeni, ale predchozi vlastnik, ktery o tom treba nema zadnou dokumentaci?

A kdyz je vadne uz puvodni PV, jak se ma prakticky nakladat s majetkem, ktery neni vyslovne uveden v PV ani jako soucast jednotky, ani jako spolecna cast domu? Musime ho nechat hnit do okamziku, nez presvedcime VSECHNY vlastniky, aby podepsali nove PV? Nebo se o nej muzeme dobrovolne starat? A jak to smime/muzeme/ne­muzeme financovat? A muzu se obratit na soud i v pripade, ze jeden z vlastniku proste jen nereaguje na maily / nevyzvedava postu, tj. v pripade, ze nedojde z jeho strany k aktivnimu odmitnuti zmeny PV?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.