Vložil vari, 30. Leden 2013 - 14:27

Stránky vypadají pěkně (oceňuji zejména grafické provedení), určtitě držím palce, ale měl bych pár připomínek.

  1. Chybí mi na stránkách informace o provozovateli. Je tam pouze email na technickou podporu a IČO, ze které sice lze dohledat, že to děláte na sebe, ale nepůsobí to příliš důvěryhodně v porovnání s (placenou) konkurencí spoluvlastnici.cz, kde je jasně vidět, že za tím stojí firma
  2. Naprosto postrádám informace o budoucím vývoji (přeci jenom jde o nový projekt a spousta věcí chybí): budete implementovat načítání a aktualizaci seznamu jednotek z katastru, ankety a další?
  3. Chtělo by to popsat, jak si představujete financování. Bude verze zdarma a rozšířená za poplatek? Momentálně jsou za příplatek SMS, bez čehož se spousta SVJ obejde. Budete přidávat další extra funkce (jaké?) nebo jak chcete financovat vývoj?

Neberte prosím moje připomínky špatně. Máme nové SVJ a potřebuji založit nějaký web. Váš projekt se mi líbí, ale nechci přesvědčovat sousedy (většinou starší lidi) k používání něčeho, co může brzo skončit, až to autora přestane bavit, nebo bude razantně zdraženo. Nemluvě o zabezpečení poměrně citlivých dat.

U konkurence alespoň na první pohled vidím, jak fungují. Spoluvlastnici.cz je komerční, profesionální projekt financovaný z poplatků za užívání. Sousede.cz je přeplácené diskusní forum, propojené s Facebookem, zpravodajstvím a dalšími placené z reklamy. U Vás ale nevím, jestli jde o začínající firmu, hobby projekt, diplomku nebo co vlastně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.