Vložil bovera (bez ověření), 13. Leden 2013 - 15:33

Blahopřeji vám. Zdá se, že spolutvůrci z ŠANCE PRO BUDOVY vědí všechno. Z vámi uvedeného odkazu kopírují jenom něco.

Proč nestačí faktury a proč byly zavedeny vlastně průkazy? Faktury nevypovídají o skutečném provozu a nedá se tak paušalizovat, že tato spotřeba bude i na dále do budoucna. Příkladem může být větší objekt, kde bydlí jedna osoba, vytápí již řadu let pouze jednu místnost na 18°C, sprchuje se v práci a svítí pouze jednou žárovkou 60W u křesla u televize. Větší rodina, která tento dům koupí pak bude mít pochopitelně zcela jinou spotřebu. Průkaz určitým způsobem standardizuje veškeré okrajové podmínky.

Dozvím se z průkazu platby za energie v Kč/rok? Provozní náklady v Kč/rok samotné v průkazu uvedené nejsou. Důvod je pochopitelný – energie je rok od roku dražší a cena za plyn, elektřinu a jiné se mění. V průkazu jsou však uvedeny kWh/rok u koláčového grafu – podíle energonositelů na dodanou energii.

Pokud faktura nevypovídá o ničem, tak průkaz prezentovaný tou vaší šancí vypovídá o hovnu. Je to spisovné, tak to tady uvádím. Budeme zkoumat kdo jak dlouho kouká na televizi, svítí a jiné ptákoviny. To, že větší rodina bude mít větší spotřebu je objev století. Jak to prosim souvísí s tím vašim průkazem?

Nejste náhodou agentem zmiňovaného všeznalého a všehoschopného spolku? Další papíroptákoviny by nebyly?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.