Zatékání do bytu

Vložil Hanka (bez ověření), 3. Květen 2012 - 19:28 ::

Dobrý den, chtěla bych požádat o váš názor, popřípadě zkušenost se zatékáním do bytu, bohužel na zcela netypickém místě, a to přes šroub upevňující radiátor ve zdi ( panelu ). Voda se neobjevuje nad ním, vedle něj, ale vytéká přímo ze zdi. V případě silnějšího deště je toto zatékání poměrně intenzivní. Dům ( z roku 1983 )je již několi let zateplený, v bytě jsou již delší dobu plastová okna a doposud se tato situace nevyskytovala, teprve v loňském roce jsem se tím setkala poprvé, ale nikdo není schopen říci, jaká je příčina. Vloni se opravovala střecha domu, ale tímto místem nezatéká. Předem děkuji všem za radu a pomoc,Hanka.

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil svjvmt, 3. Květen 2012 - 22:44

    Zajímavá vada, šroub by přece neměl být přes panel. Panel je zřejmě prasklý. V tomto případě bych žádal o řešení výbor. Je pak otázka času, kdy to začne protékat dále. Prostě někde zatéká. Metody na zjištění existují. Už jste předsedu kontaktovala a žádala řešení (doložitelným způsobem)?? Nejde o to co řeknou, ale jak budou jednat aby vada byla odstraněna. Nenechat se odbýt.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".